Catwalk opleiding

Tijdens de Catwalkopleiding leren we onze modellen defileren. Defileren is lopen op de catwalk. Catwalk lopen klinkt makkelijk in de oren, maar er komt het een en ander bij kijken. Tijdens de catwalkopleiding leren modellen verschillende passen zoals de mannequinhouding, vlotte pas, rust pas, achterwaartse pas, hele draai halve draai en leren ze samen te lopen met 2, 3, of meer modellen tegelijk. In de gevorderden klas leren de catwalkmodellen zich te presenteren naar het publiek en zetten we de puntjes op de I door middel van extra aandacht te besteden aan de houding en het plaatsen van de voeten van het catwalkmodel. Vervolgens leren we onze catwalkmodellen ook het “showen” van kleding producten en accessoires. Na afloop van de catwalktrainingen  lopen de cursisten een examenshow. Tijdens de examenshow beoordeelt ons juryteam of de cursisten een catwalk-diploma verdienen. Fashionclass is erg aantrekkelijk voor onze klanten. Wij noemen dit een Try-out Show.

Graag deelnemen aan onze Try out shows?

U kunt als winkelier voor een zeer aantrekkelijk tarief deelnemen aan deze shows. Bekijkt u onze services voor de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Gratis proeftraining

Wil jij deelnemen aan de catwalkopleidingen, dan nodigen wij jou graag uit voor het volgen van een gratis proeftraining en een persoonlijke kennismaking. Stuur ons een bericht via de contactpagina, dan nemen we spoedig contact met je op.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl

reviews

Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa