Beoordeeld met
9.4

Wij organiseren merkactivaties en helpen graag mee in de uitwerking van andere campagnes of evenementen. Zo geven wij merken de mogelijkheid om de aandacht van het publiek te krijgen. Tijdens een meractivatie delen brandambassadors samles of flyers en gaan met beszoekrs op de foto. Zij kunnen zorg dragen voor reclame op een persoonlijke wijze en dagen bezoekers bijvoorbeeld uit om de resultaten via social media te publiceren.

Uw dienst of product onder de aandacht!

Wanneer u enthousiaste en opvallende brandambassadors aan het werk zet onstaat er een golf van interesse voor een bepaalde dienst of product. Dit ontstaat door het stukje persoonlijke aandacht voor de doelgroep die gegeven wordt door een persoon die niet direct van plan is op iets te verkopen. Brand ambassadors promoten! zij brenegen een merk onder de aandacht op een onvergetelijke wijze, soms zelf door een leuk gratis presentje weg te geven!

 

Brandambassadors boeken?

Heeft uw merk behoefte aan brandambassadors voor tijdens een evenement of campagne dan vernemen wij het graag! Samen met ú zullen we de mogelijkheden bespreken en eventueel uitwerken. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 84 8720422
info@models-inc-int.nl