Ibiza Fashion Event

Ibiza fashion event is een jaarlijks terugkomend evenement en is de ideale bestemming voor een echt zomers Fashion en lounge Event. Relaxen in een loungekussen  om te genieten van het uitzicht over de op het water  en de  door Models Inc Int NL georganiseerde catwalk show.

Exquise hapjes en tropische cocktails maken deze unieke ervaring compleet. Stijlvol ontspannen op het coolste hotspot event van Limburg. Op de ruime VIP ligweide waant u zich helemaal aan de Côte d'Azur.  En genietend op een hangmat of loungezak kunt u kijken naar de show tijdens het nuttigen van een heerlijke cocktail. Kenmerkend voor Ibiza Fashion Event is haar sfeervolle inrichting en de hippymarket.  Op de bekende hippiemarkt op Ibiza vind u vele handgemaakte kledingstukken, exotische sieraden en kunstvoorwerpen, en nu geven wij detailhandelaren de kans om niet alleen op de catwalk iets uit hun collectie te presenteren maar hun producten direct aan het publiek aan te bieden d.m.v. een stand op de eeuwenoude authentieke 'nagebootste' hippiemarkt van Ibiza Fashion Event! . Warm en gezellig loungen winkelen en relaxen dus!! En dat onder het genot van de lekkerste beats van onze jonge DJ talenten!!

Deelnemen aan Ibiza Fashion Event?

Ibiza Fashion event maakt deel uit van onze services, U kunt als winkelier deelnemen aan dit event en gebruik maken van onze catwalkmodellen bekijk onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor inzage in kosten en mogelijkheden als standhouder of deelnemer aan de modeshow.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa