Beoordeeld met
9.4

Hostessen

Hostessen zijn  vriendelijke spontane modellen.  We noemen deze modellen; Hostessen en zij bieden ondersteuning bij alle aspecten van uw evenement of stand. 

Vip Hostessen

De Vip hostessen beheersen de Nederlandse en Engelse taal en zijn voorzien van een goed opleidingsniveau, of hebben ruime ervaring in marketing en sales. 

Promodames

Promodames zijn goedverzorgde, vriendelijke dames oftewel ladies met een ruime ervaring in sales en marketing. 

Demonstrateurs

Demonstratrices en demonstrateurs ook wel demonstranten genoemd worden ingezet in winkels voor een keur aan verschillende merken. Demonstratrices zijn inzetbaar voor vele productdemonstraties.

Presentatoren

Presentatoren en presentatrices zijn onmisbaar in de evenementenwereld alsook tijden een modeshow is een presentator een must have.

Entertainment Hostessen

Onze entertainment hostessen zijn hostessen die beschikken over een specifiek entertainment talent. In verschillende soorten waaronder;

  • Candy hostesses
  • Fruit hostesses
  • Racing Hostesses
  • Autosalon hostesses
  • Champagne hostesses
Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 84 8720422
info@models-inc-int.nl