Feestjes op niveau

Heeft u een verjaardag, sweet 16/18 party, abraham/sarah, jubileum, huwelijk of communie te vieren? U wilt het graag organiseren, maar u heeft alleen geen tijd voor alle stress die hierbij komt kijken? Geen probleem! Wij doen dit graag voor U!

Ons aanbod

Lange werkdagen, kinderen die naar school gebracht moeten worden, wij kennen het allemaal.  Daarom neemt Models Inc Int het graag van u over! Wij nemen alle activiteiten graag in onze handen. Het enigste wat u hoeft te doen, is uw wensen aan ons door te geven en samen met uw gasten te genieten. Hieronder staan diverse diensten die wij bij het organiseren van een feestje op niveau aanbieden. U kunt kiezen uit:

  • tuindecoratie en meubilair
  • licht en geluid
  • catering
  • dj's
  • drank en tapvoorziening
  • personeel/bediening
  • hapjes tappas en snacks
  • hostessen,danseressen en feest-entertainment
  • afleveren en ophalen op locatie
  • opruimdienst en schoonmaakservice

Alles is mogelijk!

Wilt u een olifant in de tuin? Dan regelen wij voor u een olifant! Knappe danseressen in champagneglazen als decoratie? Of gewoon een springkussen en kinderspellen in de tuin? Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Bij Models Inc Internationaal is alles mogelijk! Wij helpen u daar graag mee!

Feestje op niveau boeken?

Wilt u graag een feestje op niveau door ons laten organiseren? Via onze contactpagina kunt u met ons makkelijk contact opnemen of vrijblijvend een afspraak maken. Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, plannen we een persoonlijk intake gesprek. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen in acht genomen, bekijken wij alle mogelijkheden samen even door en brengen wij ons advies uit. Op basis van uw wensen zorgen wij voor een redelijke totaalprijs. Wij zijn graag tot uw dienst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa