Onze talenten


Opties

Maak hierboven een keuze voor een hoofdcategorie. Of gebruik een van onderstaande filters :


HOE WORD IK MODEL

Om model te worden moet je beschikken over een verzorgde frisse uitstraling, een vlotte babbel en een zeer gemotiveerde werkhouding. Ook is het een vereiste goed in groepsverband te kunnen werken met collega modellen. We zoeken “gewone” fotogenieke verzorgde mensen tussen de 5 en 50 jaar om in te zetten voor modellenwerk maar je hebt in het begin wel een beetje geduld nodig. Wij bemiddelen tussen modellen en opdrachtgevers. Kwaliteit professionaliteit en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. We verwachten dan ook een zeer professionele werkhouding en gemotiveerde instelling van ieder model in ons bestand. Wij werken voornamelijk via het internet en social media om de kosten zo laag mogelijk te houden en daarom zijn we iedere dag bereikbaar voor onze modellen en opdrachtgevers.

Inschrijven

Wil jij werken als model, dan nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Meld je aan of doe de online casting of stuur ons een bericht via de contactpagina, dan nemen we spoedig contact met je op.

Modellen gezocht?

Bent u op zoek naar modellen, of zoekt u hostesses en  promotiemodellen dan denken wij graag mee in uw concept. We verzorgen bijvoorbeeld modellen met iedere voorstelbare uitstraling en alle gewenste maten en vormen, maar ook hostesses in een  op maat gemaakt kostuum voorzien van eigen bedrijfslogo. Zoekt u een model dat wij nog niet in ons bestand hebben dan zoeken wij voor u de juiste persoon met de juiste vereisten denk hierbij aan tattoo modellen, volslanke modellen, mannelijke modellen (male of dressman), fitnessmodellen of damesmodellen/ lady mannequins kleine modellen of een model met een karakteristieke of misschien zelf excentrieke uitstraling.

Boeken

We helpen graag mee als u opzoek bent naar een concreet plan van aanpak!  Zoekt u modellen stuur ons een korte omschrijving van het model dat u zoekt via de contactpagina, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Chayenne S
Cynthia
Ivana
Lynn H
Franky
Toby
Linda T
Yannick
Terry
Deirdre
Latisha
Daily
Kersti
Kim
Linda M
Mo Z
Louise
Alexis D
Gayna
Tanja
Tara
Ceylin J
Annebel C
Adrian W
Wes B
ronny O
Jeanine
Mark P
Thom H
Michelle V
Nick D
Vincent G
davey
Michael P
Noa D
Fleurance
Hans
Max H
Bram F
Maddy
Pietje
Andrew
Marit W
Andrea N
Janneke
Rowan H
Michael
Ricardo
Leon V
Daan
Alexander
Paolo B
Christel S
Dywel Braaf
Jim Luca
Danielle H
Albert
Teatske W
Arian
Nicky P
Sophie W
Lara R
Nadina
Ruben
Rowan
Hanneke
Manon V
Kimberly
Lars
Rick
Thomas L
Bob H
Karol
Dylan J
Anouk S
Michelle
Patrick
Marjolie
Rob H
Lorien
Kristjan
Danny
Bregje M
Leroy
Leila W
Nick R
Joachim
Indy V
Tomas
Aiste R
Maxim
Anita
Roos X
Karlijn
Sezay
Dharwin
Leonie H
Fabian
Robert Jan
Jariv
Genyro
Susanne M
Igor
Sezer
Sidyon
Melissa
Lynn Q
Gerard
Stephen
Nicole J
Renate
Milan
Bas
Lars
Tony
Indy B
Alim
Chris V
Freek
Miquella
Kenny D
Maik
Rino
Akis D
Martijn
Rogensio
Ing
Koen
Alejandro
Milan L
Tim S
Elham
Nathalie S
Nick P
Zachary
Nick
Tamyra V
Stan D
Noa S
Sean
Femke V
Patrick c
Akira
Nadia A
john
Audrey
Akanni
Jeremy T
Hannah
Damon K
Vincent J
Jeremy J
Kevin R
Sjoerd W
Leave this field empty


Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl

reviews

Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa