Beoordeeld met
9.4

Modellen-opleiding

We geven nieuwe modellen de mogelijkheid tot training en opleiding. Startende leden krijgen bij ons gerichte hulp een aandacht, om te kunnen instromen en zich te ontwikkelen tot zelfstandig allround model. Wij beschermen start-ups die hun weg willen vinden in de modellenwereld, door middel van professionele ondersteuning. Nieuwkomers worden klaargestoomd, waarbij we extra aandacht schenken aan het feit dat het model nog geen ervaring heeft. We bouwen deze ervaring samen op tot zij voldoende zelfvertrouwen en industriekennis opgedaan hebben. Het Kickstart traject vind digitaal plaats alsook in een persoonlijke live setting en betreft zéér nuttige informatie voor starters die naar gelang hun eigen tempo kunnen instromen. Wij bieden beginnende modellen de mogelijkheid tot het opbouwen van een veelzijdig portfolio en werkervaring door middel van samen te werken tijdens laagdrempelige opdrachten. Op basis van inzet- en beschikbaarheid, zijn nieuwe leden vrijwel direct inzetbaar op de werkvloer!

Weet jij al hoe je modellenwerk kunt doen?

Als jij reeds modellenwerk doet en beschikt over de nodige werkervaring is het heel gemakkelijk om online casting te doen!.

Modellenwerk is een vak

Dat modellenwerk een echt vak is, daar zijn de professionals in de modellenwereld het absoluut over eens. Dus wil jij model worden zonder enige werkervaring? Ons team helpt je graag op weg met de juiste instroombegeleiding. Models Included heeft als enige modelenbureau een uniek programma ingericht dat zich vooral richt op het ontwikkelen van een verantwoordde opstart en zelfvertrouwen.

Wil je overleggen?

Wist je dat je een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk overleg met onze start-up manager kunt aanvragen. Baat het niet, dan schaadt het niet!

 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl