Beoordeeld met
9.4

Models Included biedt professionele allrounders kunnen werken als hostess of horeca ondersteuning, promotiemedewerker, administratieve hulp, chauffeur, of als gastvrouw/gastheer. Onze staff  is op aanvraag beschikbaar voor alle eventlocaties verdeeld door Nederland. Daarnaast is het mogelijk om event staff te leveren op Internationale events. In Geheel europa! Deelnemende landen: Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Groot Brittannië, Frankrijk,, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland.

We zijn ervan overtuigd dat eventstaff  een evenement naar een hoger niveau brengt. Deze medewerkers hebben immers het langst de tijd om in contact te blijven met de bezoekers. Naast de functionele taken van het team zijn zij ook een visitekaartje voor het bedrijf. Models Included is in staat om uw medewerkers te stylen met behoud van de identiteit van het bedrijf, evenement of product. Dit bereiken wij door het team aan te kleden op basis van uw huisstijl. De bijpassende outfits combineren en/of bestellen wij graag voor u via onze styling afdeling. Uiteraard bespreken we op voorhand samen uw wensen voor een bepaalde kleur, thema of stijl. Indien u uw logo graag terug ziet op de werkkleding vraag ons dan om een gratis simulatie.

Bent u op zoek naar ondersteunend personeel tijdens events, dan nemen wij graag persoonlijk contact op voor het bespreken van uw wensen en details. Vraag ons om contact te leggen door middel van een contactbericht!

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl