Beoordeeld met
9.4

Hospitality services zijn vaak freelancers die zich ingezet kunnen worden om u te helpen tijden een ontvangst of evenement. Voordat er een evenement plaats vindt gaat er enige hectische tijd aan vooraf . Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer wellicht geen tijd heeft om hosts en hostesses te zoeken. Heeft u het erg druk?! Dan kunt u gebruik maken van één van onze hospitality service staff.

Waarom zou u een host of hostess inzetten?

Host en Hostesses zijn gewend om op een drukke werkvloer te presteren en taken op te volgen waar u op dat moment zélf even geen ruimte voor heeft. Zij zijn het gezicht van uw bedrijf en zorgen voor een vriendelijk welkom voor uw gasten, kunnen zorg dragen voor lichte horeca- en/of schoonmaakwerkzaamheden én zijn tussentijds inzetbaar voor verschillende promotionele activiteiten.

Werken als Host of hostess?!

Ben jij ervaren in het verlenen van hospitality service óf wil jij graag starten als host of hostess? Laat het ons weten via de contactpagina dan nemen we spoedig contact met je op voor het maken van een afspraak in ons team.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl