Beoordeeld met
9.4

Een modeshow kan uw winkel in de spotlights zetten. Nieuw publiek wordt bekend gemaakt met uw winkel, uw merken, uw collectie(s): uw aanbod. Ook bij een vaste klantenkring zorgt een modeshow voor een positieve beleving bij klanten. Bestaande klanten worden er namelijk aan herinnerd waarom zij zo graag bij u komen winkelen en lopen (weer) vaker binnen. Met een mooie catwalkshow toont u waardering voor uw klant. U pleziert uw klanten door hen uw passende mode te laten zien en hoe zij alle kledingstukken leuk kunnen combineren. Uw klanten voelen hierdoor meer betrokkenheid en worden geprikkeld door wat zij zien op de catwalk. U zet uw klanten in het zonnetje en zet hiermee uw winkel in het middelpunt van de belangstelling.

Een modeshow organiseren: hoe doe ik dat?

Wilt u een modeshow tijdens een speciale gelegenheid? Ziet u ertegenop om alles zelf te regelen of heeft u het al druk genoeg met andere zaken? Dan nemen wij graag al het werk uit handen. We zorgen dat uw klanten een spetterende modeshow te zien krijgen. De modeshow past bij uw ideeën en past tevens binnen uw budget.

Bij de organisatie van een modeshow komt meer kijken dan u wellicht denkt. We begrijpen dat de gemiddelde winkelier het druk genoeg heeft met de alledaagse gang van zaken, en daarom helpen wij graag om uw modeshow te organiseren.

Wat wij doen:

  • We regelen geschikte modellen
  • We bouwen een catwalk/podium
  • We zorgen voor visagie
  • Een kappersteam maakt het haar van de modellen passend bij uw nieuwe collectie(s)
  • De modellen worden representatief en trendy aangekleed met uw modeartikelen
  • Er wordt gezorgd voor goed licht op de catwalk
  • Passende muziek zal klinken door de speakers
  • We kleden de catwalk en de ruimte eromheen aan
  • Eventueel verzorgen we een hapje en een drankje voor uw publiek
  • Én we zorgen natuurlijk dat uw publiek kan plaatsnemen om comfortabel de show te aanschouwen

Kortom: wij regelen alles om uw modeshow tot een succes te maken en zorgen hierbij dat u gewoon tijd heeft voor de andere, meer alledaagse zaken.

Wilt u een modeshow organiseren en wilt u bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerteaanvraag modeshow organiseren

Een offerte vraagt u aan via ons contactformulier. We komen langs voor een gesprek om te kijken wat uw wensen zijn, wat er mogelijk is en hoe we uw modeshow kunnen organiseren binnen uw beoogde budget.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs