Beoordeeld met
9.4

Klantreactie

Zowel wij, alsook ook de organisatie zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening. De hostessen waren erg representatief en goed ingelezen.

Vooral ook pro-actief in het oplossend vermogen als er iets dreigde mis te lopen of mensen zoekende waren naar een oplossing (voorbeeld op de luchthaven). Dit is teruggekoppeld naar Jacobs reizen.

Er zijn in een nieuwe samenwerking altijd wat onduidelijkheden, maar wij zijn erg te spreken over jullie service.

Ik heb dan ook alle vertrouwen in een aangename en constructieve samenwerking op de lange termijn.


Bedank nog voor alles! Vooral de lastminute aanpak.

De inzet is goed gegaan! Jenny was keurig op tijd, zag er leuk en verzorgd uit. Ze werkte erg enthousiast en paste in het totaal plaatje.
Zo hebben wij het ook bij onze opdrachtgever neer gelegd en hopen vaker met jullie te mogen samen werken. Wij zijn in ieder geval tevreden en kijken uit naar meerdere samenwerkingen.

Wij zouden het fijn vinden om ook nog wat feedback vanuit Jenny te mogen ontvangen. Hoe zij de inzet vond? Hoe zij kijkt naar de gehele promotie vanuit ons en het merk?

Nogmaals onze dank en zodra wij meer weten vanuit onze opdrachtgever laat ik het weten.

Mjrtom - Den Haag


Hoewel ik in eerste instantie een beetje schrok toen Nina vertelde hoe oud ze is, had ik helemaal geen reden me zorgen te maken: ze heeft haar werk heel goed gedaan en we waren zeer tevreden over haar. Ze was iedere dag netjes op tijd, representatief en goed verzorgd. Ze stond de bezoekers van onze tentoonstelling met enthousiasme te woord en deed aldoor haar best een antwoord op de talrijke, uiteenlopende vragen te vinden. Ik was helaas niet de hele week ter plekke, maar we hadden veel contact per SMS en ze hield me dagelijks op de hoogte van de stand van zaken en belangrijke gebeurtenissen, wat erg prettig was. Ik heb de indruk dat ze zich gedurende de week ook zeer positief ontwikkeld heeft: waar ze de eerste dag nog enigszins verlegen was, maakte ze de laatste dag een zelfverzekerde indruk en stapte ze steeds makkelijker ook zelf op mensen af. Hoewel de week zonder twijfel heel inspannend voor haar was, was ze ten allen tijd heel vriendelijk. Al met al zijn we heel tevreden over haar!

Ook de samenwerking met uw bureau was heel prettig en professioneel – bij de volgende gelegenheid nemen we graag weer contact met u op!


Ik Wilde je nog even laten weten dat alles prima is verlopen.
Lynneke was erg prettig en professioneel om mee te werken. Met humor, open en spontaan. Complimenten! Dank voor het meedenken!

Mvg Silco Fotograaf Tonga BV


Wat ontzettend gaaf dat jullie dit willen doen.
Had het aan nog wat andere gevraagd maar die keurde dat af.

Dat zegt toch iets over jullie gun-factor en manier van werken!
Hopelijk word het wat, ontzettend bedankt!

Blijf in contact


Referentie plaatsen

Hoeveel sterren geef je ons?
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl