Fotomodellen

Fotomodellen zijn inzetbaar voor advertentie- en billboardcampagnes. Maar ook voor bedrijfskalender of beeldvorming voor reclamebureaus denk bijvoorbeeld aan de verpleegster(fotomodel) afgebeeld in de folder van het plaatselijke ziekenhuis of het model die heerlijk geniet van “een slaapje” in het bed van een fabrikant. 

Catwalk modellen

Onze catwalkmodellen zijn allen professioneel opgeleid en zorgen daarom voor een éénheid op de catwalk.

Fashion modellen

Een fashion model is allround! Hij of zij is in bezit van een professioneel portfolio heeft ervaring, zelfvertrouwen, de juiste werkhouding en is inzetbaar voor fotomodel-opdrachten en catwalk opdrachten.

Lingerie modellen

Lingeriemodellen zijn fotomodel, catwalk model of zelfs fashion model en genieten van het geschenk uit de natuur; het perfecte figuur! Lingeriemodellen zijn inzetbaar voor opdrachten als fotomodel of zijn inzetbaar voor het lopen van lingerie shows.

Mannelijke modellen

Een mannelijk model wordt ook wel dressman of male model genoemd. mannelijke modellen zijn inzetbaar voor reclame shoots, catwalk opdrachten, en fashion gerichte boekingen maar ook zijn mannelijke modellen geschikt om te werken als host demonstrant en entertainment model.

Entertainment modellen

Onze entertainment modellen zijn modellen die beschikken over een specifiek entertainment talent. Zij vermaken uw gasten met een spontaan praatje en zien er exposant gekleed uit. Denk hierbij modellen tijdens een feestelijke opening. 

Promotie modellen

Promotiemodellen zijn specifieke Hostessen of Entertainment modellen die zorgen voor productpromotie in uw winkel of stand. Promotiemodellen zijn in groebsverband ook actief inzetbaar. Bijvoorbeeld vormen zij ook flyerteams. Onze flyerteams zijn gespecialiseerd enthousiasme en heeft een leuk hippe uitstraling, aangepast op de wens van de klant.  

Speciale modellen

Tattoo modellen-Volslanke modellen-Fitness modellen-Kleine modellen-Damesmodellen

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa