Beoordeeld met
9.4

Eventstaffing services worden veelal aangevraagd ter ondersteuning van merkactivaties,evenementen, beurzen en/of congressen. Models Included denkt graag mee in de specifieke behoeftes van de opdrachtgever, de vertaalslag naar de uitstraling van een merkactivatie en/of het personeel. Binnen het gewenste thema, werken we een concept graag gezamenlijk met de opdrachtgever verder uit. Hierbij houden we uiteraard rekening met de doelgroep van het desbetreffende bedrijf. Van werving en selectie tot organisatie óf aansturing van het team, bieden wij graag onze medewerking. Denk hierbij aan het maken een eventstaffing selectie, uitwerken van marketingactiviteiten, voorbereiden van (product) trainingen, aankleding van de staff, eventuele promotie van het event en alle bijbehorende relevante taken, om uw evenement succesvol te laten verlopen. Tevens kunnen wij meedenken bij complete kwalitatieve evenementeninrichting, activation-booth(s) inclusief promoter(s), DJ’s icm Music & Light supplies én hebben wij binnen ons eigen bestand een specifieke selectie van artiestenen dansers, voor dans of speciale acts.

Beurspersoneel

Models Included biedt naast commerciele modellen tevens beurspersoneel ter ondersteuning van, zéér vermoeiende maar o, zo'n vruchtbare dagen op de beursvloer. Beurspersoneel zorgt voor een stukje klantenbinding wanneer u even druk bezig bent met een andere klant bijvoorbeeld, maar is er ook om taken uit te voeren als Host, Hostess, Promotor en/of klantenservice in de stand. 

Exhibition support

Exhibitions zijn drukbezochte Internationale events waarbij klanten vanuit alle hoeken van de wereld zich verzamelen om elkaar te ontmoeten, en nieuwe klanten te werven. Exhibition support staff  is dan ook in staat om verschillende talen te spreken. Onze databsae telt talloze billingual exhibitionsupport staffi opties. Het personeel spreekt véélal Nederland én Engels maar ook talen zoal; Frans, Duits en Spaans of Italiaans beijvoorbeeld. Specifieke talen waaronder; Turks, Chinees, Russisch en andere talen zijn mogelijk op aanvraag.

Eventstaffing services

Eventstaffing is inzetbaar voor vele verschillende services. Voornamelijk worden eventstaffing services ingezet ter ondersteuning van extreem drukke dagen die gepaard gaan met eventorganisatie of wanneer een opdrachtgever deelneemt aan een massaal evenement. Onze eventstaff support begrijpt dan ook als géén ander hoe om te gaan met  messenmassa's, een hoge werkdruk. Eventstaff is stressbestendig ingesteld, om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever zo goed als mogelijk wordt begeleid in het uitvoeren van de taken die voor hem of haar het meest belangrijk zijn.

Host & Hostesses

Host en hostesses zorgen ervoor dat de stand schoon en opgeruimd blijft, en geeft deze staff een vriendelijk gezicht aan de stand wanneer iemand zich meld met een (basic) vraag. Daarnaast verwijzen zij uw bezoekers, naar de juiste persoon en schenken graag een koffie wanneer een bezoeker van de stand even wacht.  Tevens kunnen zij bijvoorbeeld folders en drukwerken uitdelen en/of  'traffic' naar de stand toe leiden, door het uitoefenen verschillende promotionele activiteiten.

Promoters

Promoters zijn commerciele talenten met een spontane en toegankelijke uitstraling,die het leuk vinden om op mensen af te stappen! Promoters zijn in staat om een dienst of product op een enthousiaste wijze onder de aandacht te brengen van het publiek. Tevens zijn onze promoters ook inzetbaar voor het vergaren van leads en/of het afnemen van survey's. Promoters zorgen als het ware voor een verbinding tussen uw bedrijf en uw doelgroep, op basis van een menselijke toegeovoegde waarde.

Brandambassadors

Brandambassadors zijn merkvertegenwoordigers die  een brand (merk) op een opvallende wijze onder de aandacht weten te brengen. Onze brandambassadors voeren promotionele activiteiten uit en dragen hierbij veelal gebrandmerkte kleding, uiteraard aangepast op het bijbehorende merk. Deze merkvertegenwoordigers worden ingezet bij marketingcampagnes, promotionele activiteiten waarbij de opdrachtgever een specifiek doelgroep wenst aan te spreken. Veelal gaan deze activiteiten gepaard met, product tasting, sampling of commerciele acties.

 

Ondersteuning nodig bij uw event?!

Stuur voor het bespreken van eventuele evenementen ondersteuning gerust een mailverzoek. Zodoende plannen we graag een afspraak in om eens samen te 'sparren'

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl