Beoordeeld met
9.4

Op basis van een setcard (visitekaartje van een model) alsook een online modelprofiel kunnen opdrachtgevers jou beoordelen en boeken. Zónder een representatieve voorstelling kunnen wij onze leden niet op een professionele wijze voorstellen aan klanten.  Indien je nóg geen ervaring hebt als model, en daarom ook niet beschikt over een professioneel portfolio, helpen wij je graag op weg. Wij bieden begeleiding voor de periode van minimaal 1 jaar waarbij we telkens weer nieuwe instructies geven. Deze stap-voor-stap begeleidingsstrategie maakt het mogelijk om op jouw eigen tempo, intrede te maken in de wereld van bookings voor modellen, artiesten en ander commercieel talent.

BEKIJK VIDEO

Wat kan je verwachten?!

Briefing over de modellenwereld en opdrachten, tarieven, gevaren en werkwijze.

Catwalk, zelfvertrouwen en representatie training.

Make-up workshop voor dames en heren (foto make-up)

Professionele portfoliostart (photoshoot)

Online model profiel

Ondersteuning tijdens de opstartfase en juridische begeleiding

Arbeidsbemiddeling

Fiscale ondersteuning

Hulp bij facturatie, declaratie en incassoservice

 

Voordelen

Allereerst een veilige start in de modellenindustrie onder begeleiding van een professioneel team. Daarnaast is het óók mogelijk om de portfoliofoto's te gebruiken ter inschrijving bij collega agency's en andere modellenbureaus. Wij werken niét met exclusiviteitscontracten en/of verplichtingen, maar op basis van een goede voorafgaande communicatie. Je bent dus nooit verplicht om boekingen aan te nemen!

Ons agentschap vraagt éénmalige opstartkosten. Er zijn dus géén jaarlijks terugkerende kosten om bij ons ingeschreven te blijven en boekingen aan te nemen! Wij belasten géén managementfee aan onze leden, indien je een klus aanneemt. In plaats daarvan belasten wij agency fee aan de opdrachtgevers.

 

Wil jij deelnemen aan het start-up traject voor beginnende modellen?

Stuur ons een bericht via de contactpagina, dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend consult.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl