Beoordeeld met
9.4

Catwalk lopen klinkt makkelijk in de oren, maar er komt het een en ander bij kijken. Het is namelijk belangrijk om met een goede houding op de catwalk te lopen. Daarbij is zelfvertrouwen een must! Catwalkmodellen zijn zich bewust van hun lichaamshouding en lichaaamstaal. Zij stralen een grote hoeveelheid aan  zelfvertrouwen uit tijdens het lopen van een modelshowop de catwalk óf runway.  Choaching = Unlocking a persons magic potention... Wij leren onze kandidaten, tijdens de catwalk training, om vanuit hun innerlijke kracht te werken! De catwalktraining is niet enkel bruikbaar voor het lopen van modeshows, maar wordt vóóral toegepast om het zelfvertrouwen startende modellen te vergroten. Door deel te nemen aan deze training, wordt je bewust van jouw uitstraling en leer je om stevig in je schoenen te staan. Dit onderdeel vindt dan ook plaatst vóórdat de professionele photoshoot aan de orde is. Zodoende straalt men dit 'nieuw verkregen' zelfvertrouwen óók uit op de foto's.  

Hoe bouw je zelfvertrouwen met de workshop catwalk lopen

De catwalk opleiding helpt onze modellen om het zelfvertrouwen op te bouwen! Wij geven trainingen door heel Nederland op de volgende regio's:

Noord-Holland, Zuid- Holland & Branbant

  • De catwalktraining is onderdeel van onze kickstartformule: The Model Experience. Tijdens het onderdeel; catwalk  lopen, leren we onze modellen de verschillende runway passen en oefenen we, hoe samen te lopen met 2 of 3, of zelfs meer catwalkmodellen tegelijk. We beginnen deze training direct na de kennismaking en bijbehorende briefing over hoe je een goed model kunt worden. Onze catwalktraining is bedoeld als assertiviteits training , waarbij we vóóral werken aan het zelfvertrouwen van de nieuwkomers.  

Catwalk opleiding volgen?

De kosten voor onze catwalkopleiding bedragen €179,- inclusief briefing, lunch,  make-up workshop én fotoshoot. Wil jij deelnemen aan de catwalkopleiding, stuur ons dan een bericht via de contactpagina; Vermeld je woonplaats en vraag ons naar een locatie dicht bij jou in de buurt. We nemen dan spoedig contact met je op voor het inplannen van een persoonlijk consult.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl