Catwalk opleiding

Catwalk lopen klinkt makkelijk in de oren, maar er komt het een en ander bij kijken. Het is namelijk belangrijk om met een goede houding op de catwalk te lopen. Daarbij is zelfvertrouwen een must! Ben je bewust van je lichaamshouding en weet wat je doet, catwalkmodellen stralen hun persoonlijkheid uit tijdens het defileren op de catwalk. Blijf altijd bij jezelf en werk vanuit je innerlijke kracht! Dit leer je allemaal tijdens onze catwalk opleiding.

Bouw zelfvertrouwen met onze cursus catwalk lopen

De catwalk opleiding helpt bij het op bouwen van het zelfvertrouwen! Wij geven trainingen door heel Nederland op de volgende plaatsen:

Rotterdam  - Amsterdam - Arnhem - Eindhoven - Heerlen - Maastricht

  • Onze catwalktraining is onderdeel van onze modellenworkshop: The Model Experience. Tijdens de training catwalk lopen leren we onze modellen de verschillende passen zoals de mannequinhouding, de vlotte pas, de rustige pas, achterwaartse pas en bijvoorbeeld een halve en hele draai. Ook oefenen we samen, hoe samen te lopen met 2 of 3, of zelfs meer catwalkmodellen tegelijk. We beginnen direct met assertiviteits training en werken aan het zelfvertrouwen.  

Catwalk opleiding volgen?

De kosten voor de catwalkopleiding bedragen €174 inclusief fotoshoot en make-up workshop. Wil jij deelnemen aan de catwalkopleiding, stuur ons dan een bericht via de contactpagina; Vermeld je woonplaats en vraag ons naar een leslocatie dicht bij jou in de buurt. We nemen dan spoedig contact met je op.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa