Beoordeeld met
9.4

Heeft u regelmatig werk kleding nodig en wilt u deze in eigen beheer houden dan is dat mogelijk via ons werkkleding op maat concept.  

Omdat hostessen uw visitekaartje zijn is de styling van uw hostesses erg belangrijk. Specifieke wensen zijn voor models Inc International NL hostessen geen probleem. Uw bedrijfslogo op sjaaltjes, gekleurde hakken schoenen passend bij de kleur van uw huisstijl of beeldmerk zorgen ervoor dat uw hostesses een eenheid vormen met uw onderneming. U geeft ons aan wat voor soort werkkleding u wenst te genereren en in welke kleur, maat en uitstraling of thema. Dan zorgen wij voor de aanschaf van de juiste werkkleding en maken ze indien gewenst af met uw persoonlijke bedrijfslogo. Heeft u eenmalig kostuums oftewel werk kleding nodig kijk dan ook eens naar kostuum verhuur.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl