Beoordeeld met
9.4

Indien u op zoek bent naar een model dat aansluit op uw doelgroep helpen wij graag. Onze werkwijze is gebaseerd op een stukje maatwerk, want iedere opdracht is anders. Middels een uitgebreid selectieprocess stellen wij graag een meerkeuze selectie aan u voor. Dit gebeurd op basis van de door u opgegeven kenmerken en vereisten alsook op basis van beschikbaarheid. Of men nou zoekt naar een hip en jong model of een passende commerciële “oma” voor op de cover van Granny Magazine, onze database biedt alle vormen, maten en leeftijden van modellen.

Wij denken graag mee met onze klanten als het gaat om het aanspreken van een specifieke doelgroep.  Door middel van een model toe te passen waarmee de doelgroep zich kan identificeren, ontstaat er een realistische communicatie met bestaande klanten. Wij geloven dat dit de band met uw doelgroep aanzienlijk verstevigt, waardoor een positieve conversie ontstaat en de kooplust toeneemt.

Models Included is niet gericht op de high fashion industrie maar is gespecialiseerd in Menselijke modellen. Bent u op zoek naar commerciële gezichten?! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en bijbehorende tarieven en opties

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl