Beoordeeld met
9.4
Filteren. Categorie
Soort model

HOE WORD IK MODEL

Om model te worden moet je beschikken over een verzorgde frisse uitstraling, een vlotte babbel en een zeer gemotiveerde werkhouding. Ook is het een vereiste goed in groepsverband te kunnen werken met collega modellen. We zoeken “gewone” fotogenieke verzorgde mensen tussen de 5 en 50 jaar om in te zetten voor modellenwerk maar je hebt in het begin wel een beetje geduld nodig. Wij bemiddelen tussen modellen en opdrachtgevers. Kwaliteit professionaliteit en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. We verwachten dan ook een zeer professionele werkhouding en gemotiveerde instelling van ieder model in ons bestand. Wij werken voornamelijk via het internet en social media om de kosten zo laag mogelijk te houden en daarom zijn we iedere dag bereikbaar voor onze modellen en opdrachtgevers.

Inschrijven

Wil jij werken als model, dan nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Meld je aan of doe de online casting of stuur ons een bericht via de contactpagina, dan nemen we spoedig contact met je op.

Modellen gezocht?

Bent u op zoek naar modellen, of zoekt u hostesses en  promotiemodellen dan denken wij graag mee in uw concept. We verzorgen bijvoorbeeld modellen met iedere voorstelbare uitstraling en alle gewenste maten en vormen, maar ook hostesses in een  op maat gemaakt kostuum voorzien van eigen bedrijfslogo. Zoekt u een model dat wij nog niet in ons bestand hebben dan zoeken wij voor u de juiste persoon met de juiste vereisten denk hierbij aan tattoo modellen, volslanke modellen, mannelijke modellen (male of dressman), fitnessmodellen of damesmodellen/ lady mannequins kleine modellen of een model met een karakteristieke of misschien zelf excentrieke uitstraling.

Boeken

We helpen graag mee als u opzoek bent naar een concreet plan van aanpak!  Zoekt u modellen stuur ons een korte omschrijving van het model dat u zoekt via de contactpagina, dan nemen wij spoedig contact met u op.

+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl