HOE WORD IK MODEL

Om model te worden moet je beschikken over een verzorgde frisse uitstraling, een vlotte babbel en een zeer gemotiveerde werkhouding. Ook is het een vereiste goed in groepsverband te kunnen werken met collega modellen. We zoeken “gewone” fotogenieke verzorgde mensen tussen de 5 en 50 jaar om in te zetten voor modellenwerk maar je hebt in het begin wel een beetje geduld nodig. Wij bemiddelen tussen modellen en opdrachtgevers. Kwaliteit professionaliteit en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. We verwachten dan ook een zeer professionele werkhouding en gemotiveerde instelling van ieder model in ons bestand. Wij werken voornamelijk via het internet en social media om de kosten zo laag mogelijk te houden en daarom zijn we iedere dag bereikbaar voor onze modellen en opdrachtgevers. 

ONLINE CASTING

Je kunt online casting bij ons doen om te testen of je in aanmerking komt voor ons bestand. Door middel van een online casting weet je snel of je kostenloos mag inschrijven als model. Daarnaast houden wij castingdagen in de gaten van Exibition Girls (UK) en Golden Goose events(ESP) voor Internationale boekingen. 

WERKEN BIJ MODELS INCLUDED

Het modellenbureau biedt meer dan alleen modellen. Het heeft een brede insteek in haar dienstverlening richting diverse opdrachtgevers. Denk hierbij aan: evenementen, casting calls, catwalkshows, photoshoots, , opleidingen, Miss verkiezingen, visagie, styling en hostess- diensten voor promoties en evenementen. Models Inc International NL is tevens actief als Country- manager voor het grootste internationale exclusieve hostesses bureau uit Barcelona (ESP) Golden-Goose-Events en werken wij samen met eXhibition-girls gevestigd te London (UK) Als je modellenwerk leuk vindt schrijf je gerust in om informatie te ontvangen.

Naast allround modellen bieden wij ook een kick-start voor startende modellen en andere opkomende talenten.  Naast kwaliteit staat het modellenbureau ook voor betaalbaarheid. Zo bieden wij onze talenten een unieke kans om aan hun vaardigheden te werken en tevens toch een uniek product te leveren voor de opdrachtgevers.

Al ons talent  wordt opgenomen in een database welke reeds uit meer dan 5000 leden bestaat. Zo kan de opdrachtgever een diverse keuze maken tussen modellen waaronder foto modellen en catwalk modellen maar ook hostesses, lingerie modellen, fashion modellen, promotiemodellen en entertainment modellen Ons modellenbureau biedt ook een unieke kans aan volslanke  of kleinere modellen, waarbij wij een perfecte match zoeken tussen opdracht en model. Inschrijven is daarom ook mogelijk voor modellen met een maatje meer of een te kort aan centimeters. We werken niet met exclusiviteitscontracten en al onze talenten zijn vrij om zich te ontwikkelen als zelfstandig allround talent.

Models Inc International Nederland maakt graag kennis met jou als talent, of met u als opdrachtgever!!

Voor vragen neem je vrijblijvend contact met ons via de contactpagina.

Inschrijven als model!

Als je modellenwerk leuk vindt schrijf je gerust in om informatie te ontvangen. Door moiddel van je inschrijving vargen wij je een richting te kiezen. Inschrijven als model gaat heel gemakkelijk en kosteloos ( je hebt wel professionele setcard foto's nodig. Wees niet getreurd als je deze niet hebt want ook voor een photoshoot voor startende modellen hebben wij dé oplossing!

Ik ben al model en wil me inschrijven

Ik wil model worden

Ik ben op zoek naar modellen

 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa