Beoordeeld met
9.4

Het ontstaan van Models Included

Models Included is in 2014 opgericht en is onderdeel van het marketingbureau Brandpeople.eu dat zich inspant voor merkactivaties en promotionele activiteiten.  Wij bieden naast commerciele modellen ook hospitality services, brandambassadors of promoters tijdens winkelpresentaties maar óók meertalig standmederwerkers en/of eventstaffing services! 

Voor onze klanten bieden we een zéér ruime dienstverlening. Van brandambassadors team tot het casten van de juiste commerciele modellen voor printmedia producties of op de catwalk! Models Included maakt graag kennis met u als opdrachtgever of met jou als model. Stel vrijblijvend vragen via ons contactformulier of doe een online inschrijving. Voor ervaren modellen bieden wij de mogelijkheid tot een virtuele casting.

 

]Wij denken graag mee in ieder concept en zijn niet bang voor een uitdaging. Alle vragen zijn welkom!

CONTACT OPNEMEN

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl