Over Models Included International

Welkom op onze website. Models Included is niet zomaar een modellenbureau.  Wij zijn een jong maar ervaren en dynamisch team welke kan bouwen op meer dan 15 jaar ervaring in de casting- en modellenwereld.

Professioneel & uitgebreid

Models Included is een boekingskantoor en agency dat ernaar streeft een uitgebreid modellenbestand aan te bieden. We geven modellen de kans om zich gratis in te schrijven en startende modellen de mogelijkheid tot opleiding, van fotomodel tot catwalk model . Wij bieden naast modellen ook hostessen voor beurzen en evenementen, modellen voor winkelpresentaties en modeshows, entertainment modellen en promoters. Voor onze klanten bieden we een ruime dienstverlening. Van het organiseren van modeshows en fotoshoots tot het casten van de juiste modellen of het op maat maken van hun werkkleding. We fungeren als modellenbureau in Assen voor de TT, maar leveren ook modellen voor tal van grote merken. Welkom op onze website!

Het ontstaan van Models Included

Models Included is enkele jaren geleden opgericht door Amanda Brandts welke 10 jaar geleden al haar eerste modellenburo Models4Style exploiteerde. Toendertijd is ook de samenwerking begonnen met vele partners en collega agency's. Ons netwerk geeft inmiddels een Internationale dekking! Dit voor zowel modellen als klanten.

Daag ons uit

Models Included maakt graag kennis met u als opdrachtgever of met jou als model. Alle vragen zijn welkom. Stel vrijblijvend vragen via ons contactformulier of doe een online inschrijving of casting. Wij denken graag mee in ieder concept en zijn niet bang voor een uitdaging. Heeft U een specifieke wens en direct antwoord nodig bel of mail ons gerust! 

Models Included maakt graag kennis met jou als talent, of met u als opdrachtgever!!

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa