Beoordeeld met
9.4

Wij zijn een dynamisch en jong maar ervaren team bookers die graag krachten bundelen met collega's in de industrie.  Waar anderen met elkaar strijden en in dezelfde vijver vissen maken wij het verschil! Dit doen we door samen te werken met meerdere Nederlandse en Internationale agentschappen, reclamebureaus en andere creatievelingen. Voornamelijk ligt de focus voor ons allemaal bij één en hetzelfde doel: Wij willen werken met MENSEN. Geen ongezonde modellen maar vooral vakmensen. Modellenwerk is een vak!

Onze opdrachten staan ver weg van de High Fashion industrie. Wij zijn gericht op  Commerciële mensen die zorgen voor een passende communicatie!  Dit gebeurd zowel via beeldende atentie maar ook middels opvallende acties en/of door middel van servicegerichte aandacht. Wij zorgen voor een team of gezicht dat aansluit op de doelgroep van de klant. Denk hierbij aan leuke commerciële “echte” mensen, waar de doelgroep zich mee kan identificeren!

Models Included geloofd in het succes van menselijke toegevoegde waarde aan een dienst of product. Denk hierbij óók  aan hospitality service op beurzen en events, of aan een team van proactieve brand ambassadeurs tijdens instore en/of outdoor marketingacties.

Naast het bookingskantoor is Models Included een platform dat ontwikkeld werd vanuit onze huidige generatie (leeftijd tussen de 16 en 26 jaar)met de massale vraag gericht op HULP!
Wij bieden tevens  begeleiding aan startende leden die niet weten waar te beginnen en niet bekend zijn met de risico's van het vak. Het is en blijft natuurlijk wél een risicovolle industrie waar nog altijd veel “jonge” mensen door geïntimideerd raken.

We hopen dat bovenstaande info een goed beeld heeft geschetst over; wat we doen maar vóóral wáárom we doen wat we doen. Wij hebben een missie en we hopen dat jij daar een onderdeel van wordt!

Inschrijven bij Models Included

Wij bieden modellen een vrijblijvende en kosteloze inschrijving in de vorm van een online modelprofiel. Daarnaast geven wij begeleiding en sturing wanneer nodig zonder verdere verplichtingen of contractuele beperkingen. Wij werken níét met exclusiviteit en zijn van mening dat modellen zich vrij moeten kunnen bewegen op de modellen markt.

Om je aan te melden kies je één van onderstaande opties. Vervolgens nemen wij zsm contact met je op:

Wij maken nieuwkomers wijs, professioneel en vooral zelfstandig!. Dit door middel van een start-up traject. Voor meer informatie over de opties voor startende modellen bekijk je onze DEMO en/of meld je aan via IK WIL EEN MODEL WORDEN

Indien jij reeds model bent doe dan ONLINE DE CASTING en/of meld je aan via IK BEN EEN MODEL

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl