Beoordeeld met
9.4

Meestal worden modellen tijdens een boeking verzorgd door een visagist of make-up artiest. Echter, in sommige gevallen vraagt de klant om modellen die zichzelf kunnen opmaken. Ook dien je jezelf van een representatieve make-up te kunnen voorzien wanneer je bijvoorbeeld naar een casting dag gaat, of wanneer je als host of hostess aan de slag gaat bij een opdracht. We hebben allemaal soms even een touch-up nodig, bijvoorbeeld na een nachtje minder goede slaap . Óók voor mannelijke modellen zijn er tips&tricks om zichzelf te voorzien van een kleine (basic) touch-up, in de vorm van een laagje (onzichtbare) make-up, dat net even zorgt voor die frisse, uitgeslapen, uitstraling op de set.

Daarom bieden wij voor aanvang van de fotoshoot de mogelijkheid tot het volgen van een make-up workshop. Deze make-up oefening is toegankelijk voor iedereen die graag wil leren zichzelf mooi te maken met natuurlijke make-up. De make-up workshop is onderdeel van onze modellentraing: The Model Experience.

Tijdens de visagie komen de volgende zaken aan bod:

  • Egaliseren van het gezicht
  • Accentueren van de sterke eigenschappen van het gezicht 
  • Kleuradvies
  • Het aanbrengen van een een lichte visagie (dagmake-up). 
  • Het aanbrengen van een zwaardere make-up look, zoals smokey eyes (avondmake-up). 

Een make-up workshop volgen?

Wil jij deelnemen aan de make-up workshop, stuur ons een bericht via de contactpagina, dan nemen we spoedig contact met je op.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl