Zelfvertrouwen opbouwen

Helaas is het een feit dat veel te veel jonge mensen worstelen met onzekerheid. Onzekerheid is iets dat niet van nature aanwezig is, en NIET genetisch bepaalt wordt. Er bestaat geen gen voor onzekerheid, het is dus iets dat langzaam tot stand komt doordat dagelijkse ervaringen je tot wankelen hebben gebracht en je assertiviteit aantasten. Toch is het zo dat in ieder mens een stukje onzekerheid zit over bijvoorbeeld het lichaam en/of de uitstraling. Dit komt vooral voor bij vrouwen tussen de 16 en 60 jaar. Wil je graag je zelfvertrouwen opbouwen en meer zelfvertrouwen krijgen dan helpen wij je graag om je onzekerheid te overwinnen en het zelfvertrouwen te vergroten.

Vergelijkbaar met een assertiviteitstraining, werken wij met complimenten en geven we het zelfvertrouwen een boost door middel van onze modellenworkshop!  Stel je maar eens voor dat 500 of nog meer mensen beginnen te juichen als JIJ het podium op stapt en dat je na afloop van een fotoshoot de hele een gave fotoreportage van jezelf ziet en iedereen in jou omgeving de handen voor zijn mond slaat bij het zien van de  foto's. Dan zul je natuurlijk vanzelf meer zelfvertrouwen krijgen. 

Inschrijven om zelfvertrouwen te krijgen?

Wil jij ook werken aan je zelfvertrouwen, stuur ons vrijblijvend een aanmelding via de contactpagina, dan nemen we spoedig contact met je op.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa