Beoordeeld met
9.4

Helaas is het een feit dat veel te veel jonge mensen worstelen met onzekerheid. Onzekerheid is iets dat niet van nature aanwezig is, en NIET genetisch bepaalt wordt. Er bestaat geen gen voor onzekerheid, het is dus iets dat langzaam tot stand komt doordat dagelijkse ervaringen je tot wankelen hebben gebracht en je assertiviteit aantasten. Toch is het zo dat in ieder mens een stukje onzekerheid zit over bijvoorbeeld het lichaam en/of de uitstraling. Dit komt vooral voor bij vrouwen tussen de 16 en 60 jaar. Wil je graag je zelfvertrouwen opbouwen en meer zelfvertrouwen krijgen dan helpen wij je graag om je onzekerheid te overwinnen en het zelfvertrouwen te vergroten.

Vergelijkbaar met een assertiviteitstraining, werken wij met complimenten en geven we het zelfvertrouwen een boost door middel van onze modellenworkshop!  Stel je maar eens voor dat 500 of nog meer mensen beginnen te juichen als JIJ het podium op stapt en dat je na afloop van een fotoshoot de hele een gave fotoreportage van jezelf ziet en iedereen in jou omgeving de handen voor zijn mond slaat bij het zien van de  foto's. Dan zul je natuurlijk vanzelf meer zelfvertrouwen krijgen. 

Inschrijven om zelfvertrouwen te krijgen?

Wil jij ook werken aan je zelfvertrouwen, stuur ons vrijblijvend een aanmelding via de contactpagina, dan nemen we spoedig contact met je op.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl