Stagiaire Verkoop, marketing en communicatie voor modellenbureau

De afdeling Verkoop, marketing en communicatie van modellenbureau www.Models-inc-int.nl zoekt stagiaires in de richting van marketing en communicatie (3e of 4e-jaars HBO/WO) voor een praktijk- of onderzoeksstage.

Stagebeschrijving

Tijdens je stage voor Models-Inc-int.nl ga je meelopen op de afdeling Marketing & Sales.

De belangrijkste functie van de afdeling is het optimaliseren en concretiseren van de marketingmix voor de nieuwe positionering van het bedrijf. Denk hierbij aan het vormgeven van het concept, het plannen van reclame- en communicatie-uitingen, het bewaken van de huisstijl, en het opstellen van de uitingen in samenwerking met de DTP-partners. Incidenteel is er sprake van het onderhouden van interne en externe contacten. Daarnaast dienen alle verdere voorkomende werkzaamheden te worden opgepikt, zoals het redigeren van advertenties (tekst, beeld en aanlevering), het bijhouden van de media en ondersteuning van lopende acties.

Probleemstelling/oplossingsrichting

Een groot aandeel van de omzet van het bedrijf komt voort uit evenementgerelateerde diensten. Het bedrijf, van oorsprong casting- en boekingskantoor voor modellen, is door vraag vanuit de markt meer dan enkel modellen en modelservices gaan leveren. Hierdoor past de huidige positionering niet meer bij de dagelijkse gang van zaken.

Jouw profiel

Naast je HBO- of WO-niveau ben je stressbestendig, energiek, enthousiast en flexibel. Soms is het rustig en regelmatig is het een vrij hectische afdeling, dus hard werken en aanpakken is jou niet vreemd. Ook zoek je zelf proactief naar mogelijkheden op rustigere momenten. Natuurlijk wordt je goed begeleid maar uiteindelijk is het doel zelfstandig te kunnen werken.

De stageperiode en voorwaarden

Per direct beschikbaar, of voor de komende stageperiode (februari 2017).  Bij voorkeur voor de duur van een aantal maanden. Wij garanderen een leuke en afwisselende stageplaats, een goede stagevergoeding en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Gerelateerde opleidingen

 • Commercieel
 • Marketing
 • Bedrijfskunde
 • Communicatie
 • International Management
 • Consumentenstudies
 • Management, Economie & Recht (MER)
 • International Business
 • Small Business ( & retail management )
 • Marketing Management / Communicatie
 • Commerciële Economie

Solliciteren

Stuur je cv en motivatie naar Amanda Brandts

Models Inc International Nederland
Beitel 15 (kantoorunit 16)
6422 PA Heerlen (Limburg)
Tel: 84 8720422
E-mail: info@models-inc-inct.nl
Contactpersoon: Amanda Brandts

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa