Beoordeeld met
9.4

De afdeling Verkoop, marketing en communicatie van modellenbureau www.Models-inc-int.nl zoekt stagiaires in de richting van marketing en communicatie (3e of 4e-jaars HBO/WO) voor een praktijk- of onderzoeksstage.

Stagebeschrijving

Tijdens je stage voor Models-Inc-int.nl ga je meelopen op de afdeling Marketing & Sales.

De belangrijkste functie van de afdeling is het optimaliseren en concretiseren van de marketingmix voor de nieuwe positionering van het bedrijf. Denk hierbij aan het vormgeven van het concept, het plannen van reclame- en communicatie-uitingen, het bewaken van de huisstijl, en het opstellen van de uitingen in samenwerking met de DTP-partners. Incidenteel is er sprake van het onderhouden van interne en externe contacten. Daarnaast dienen alle verdere voorkomende werkzaamheden te worden opgepikt, zoals het redigeren van advertenties (tekst, beeld en aanlevering), het bijhouden van de media en ondersteuning van lopende acties.

Probleemstelling/oplossingsrichting

Een groot aandeel van de omzet van het bedrijf komt voort uit evenementgerelateerde diensten. Het bedrijf, van oorsprong casting- en boekingskantoor voor modellen, is door vraag vanuit de markt meer dan enkel modellen en modelservices gaan leveren. Hierdoor past de huidige positionering niet meer bij de dagelijkse gang van zaken.

Jouw profiel

Naast je HBO- of WO-niveau ben je stressbestendig, energiek, enthousiast en flexibel. Soms is het rustig en regelmatig is het een vrij hectische afdeling, dus hard werken en aanpakken is jou niet vreemd. Ook zoek je zelf proactief naar mogelijkheden op rustigere momenten. Natuurlijk wordt je goed begeleid maar uiteindelijk is het doel zelfstandig te kunnen werken.

De stageperiode en voorwaarden

Per direct beschikbaar, of voor de komende stageperiode (februari 2017).  Bij voorkeur voor de duur van een aantal maanden. Wij garanderen een leuke en afwisselende stageplaats, een goede stagevergoeding en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Gerelateerde opleidingen

 • Commercieel
 • Marketing
 • Bedrijfskunde
 • Communicatie
 • International Management
 • Consumentenstudies
 • Management, Economie & Recht (MER)
 • International Business
 • Small Business ( & retail management )
 • Marketing Management / Communicatie
 • Commerciële Economie

Solliciteren

Stuur je cv en motivatie naar Amanda Brandts

Models Inc International Nederland
Beitel 15 (kantoorunit 16)
6422 PA Heerlen (Limburg)
Tel: 85 3016093
E-mail: info@models-inc-inct.nl
Contactpersoon: Amanda Brandts

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl