Beoordeeld met
9.4

Models Inc Int heeft vanalles voor modellen maar voornamelijk werk als model en dat is waar je als model toch in geïnteresseerd bent. Hiervoor dienen wij wel eerst te bepalen of je geschikt bent voor het werk welke wij in ons portfolio hebben.

Online castingbureau

Je kunt een online casting doen om te kijken of je in aanmerking kunt komen voor modellenwerk bij ons. Je kunt makkelijk je portfolio versturen. Verder kun je bij ons ook nog een opleiding tot catwalkmodel of fotomodel doen.

Tijd voor actie?

Neem s.v.p. Contact met ons op via het contactformulier, wij ontvangen hier dan bericht van en zullen je berichten en de vervolgstappen met je doornemen.

Wij zijn op zoek naar BETROUWBARE modellen, die onder geen enkele voorwaarde zullen afzeggen als een klus vast staat. Als modellen goed werk leveren zullen we altijd proberen met hetzelfde team in zee te gaan en zullen we zorg dragen voor tijdige betaling alsook ervoor zorgen dat ze alle details van de opdracht ruim op tijd ontvangen.

Na aanleiding van deze online casting besluiten we of we wij jou kosteloos opnemen als Allround model.

Online Casting vragenlijst.

Screening
Uiterlijke kenmerken
Vul aub deze gegevens in en mail ze retour met enkele duidelijke foto's waaronder een portret en een totaalbeeld!!! Dit behoren professionele beelden te zijn
Upload foto 1:
Upload foto 2:
Upload foto 3:
Upload foto 4:
Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl