Online casting

Models Inc Int heeft vanalles voor modellen maar voornamelijk werk als model en dat is waar je als model toch in geïnteresseerd bent. Hiervoor dienen wij wel eerst te bepalen of je geschikt bent voor het werk welke wij in ons portfolio hebben.

Online castingbureau

Je kunt een online casting doen om te kijken of je in aanmerking kunt komen voor modellenwerk bij ons. Je kunt makkelijk je portfolio versturen. Verder kun je bij ons ook nog een opleiding tot catwalkmodel of fotomodel doen.

Tijd voor actie?

Neem s.v.p. Contact met ons op via het contactformulier, wij ontvangen hier dan bericht van en zullen je berichten en de vervolgstappen met je doornemen.

Online Casting Vragenlijst

Screening
Naam: Woonplaats:
Email: Telefoon:
Skype nickname: Leeftijd:
Talen: Studies en cursussen die afgerond zijn of waarmee je bezig bent:
Heb je moeite met een technisch product te promoten in het Engels? Is jouw Engels daar goed genoeg voor? Hoe reis je naar Amsterdam:
Minimaal dagtarief voor beurswerk: Heb je ervaring met evenementen?
Ben je goed in de verkoop/Sales? Voel je je op je gemak als je tijdens een evenement mensen moeten aanhouden om ze te proberen iets te verkopen?
Werk je eventueel ook aan de bar of als presentatrice? Zou je ook akkoord gaan met sampling of flyer verdelingswerk?
Verder zou ik heel duidelijk maken dat we op zoek zijn naar BETROUWBARE modellen, die onder geen enkele voorwaarde zullen afzeggen als een klus vast staat. Als modellen goed werk leveren zullen we altijd proberen met hetzelfde team in zee te gaan en zullen we zorg dragen voor tijdige betaling alsook ervoor zorgen dat ze alle details van de opdracht ruim op tijd ontvangen.

Na aanleiding van deze online casting besluiten we of we wij jou kosteloos opnemen als Allround model.
Wat is je ervaring in de modellenwereld? Omschrijf?
Uiterlijke kenmerken
Lengte:
Gewicht:
Borstomvang:
Tailleomvang:
Heupomvang:
Confectiemaat:
Jeansmaat:
Schoenmaat:
Bh maat:
Huidige Haarkleur:
Haarlengte: Tattoo's:
In bezit van een portfolio: Eigen vervoer:
Beschikbaarheid: Inzetbaar voor: kijk hier naar de soorten modellen
Vul aub deze gegevens in en mail ze retour met enkele duidelijke foto's waaronder een portret en een totaalbeeld!!! Dit behoren professionele beelden te zijn!
*LET OP, voor online casting zijn 4 verschillende professionele foto's verplicht!. Foto's mogen maximaal 1MB groot zijn
Upload foto 1:
Upload foto 2:
Upload foto 3:
Upload foto 4:
Bedankt voor je aanmelding! Je hoort snel van ons of je geschikt bent voor ons modellenbestand. Mochten wij beoordelen dat jou ervaring te kort doet aan wat wij zoeken, wees niet getreurd want dan bieden wij jou een geweldige mogelijkheid om meer ervaring op te doen, onder begeleiding van ons coach team in jou eigen regio of woonplaats!. Zie hier de info betreft onze model start opleiding.

Met vriendelijke groet,
Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa