The Models Included Agenda

Onze laatste editie van de 23ste editie van de Miss Limburg Internationaal verkiezingscampagne te Kingdom Club Kerkrade. Tijdens dit event lopen onze cursisten en nieuwkomers de show mee om praktijkervaring op te doen en hier selecteren we tevens de 15 finalisten voor Miss Nederland Limburg 2016 en Miss Limburg International 2016.


Een Exclusieve fotoshoot voor onze modellen ten behoeve van een nieuw fashion label Verarte. Te  Studio Maastricht werden zij gekleed en gestyled voor een mooie serie beeldmateriaal ter publicatie van onze nieuwste klant van 2015.


Onze Modellen werken voor de postercampagne van Sanké Hairdressers te Antwerpen. Ten behoeve van de nieuwste coupes, snits en kleuringen aldus Models Inc Int NL faces in de etalages van de Sanké Salons te Belgie.

 


hostesses te gast bij het beroemde Prinsengala te Theater Sittard. Geheel in het thema Amsterdam gekleed verwelkomen onze modellen de gasten! Kortom een klus vol glitter glamour en vooral PLEZIER.


Vodafone gaf een spetterend feest voor haar medewerkers op een varende boot te Maastricht.

Wij waren erbij inclusief Candy gril & boy, dansers en de nodige decoratie on board. Deze avond zullen de Vodafone medewerkers niet snel meer vergeten!

 

 

 

 

 

 

Wij verzorgde een High Fashion Casting dag te Maastricht. Onder leiding van ons team kregen nieuwkomers de kans om zich te presenteren en verzorgde wij één ieder een fotoshoot inclusief setcard.

 

 

 


Ons hostesses-team sond klaar om 500 gasten vriendelijk op te vangen en te begeleiden in het Vrijthof-theater te Maastricht ten tijde van het Urbanus theater thema feest.  

Onze figurant modellen produceerde samen met onze camera crew een commercial voor een van onze partners Parkstad Event Design. Een lange dag met veel plezier, extra veel ervaring en vooral gezelligheid maakte deze reclamespot een groot succes. Zie hier de commercial.

 

2015
Lanceerde wij The Model Experience. Deze dag was te bezoeken van jong tot oud publiek met interesse in de modellenwereld. De kandidaten deden mee aan de Catwalktrainingen, make-up workshops en fotoshoots door heel nederland. Na deze Experience mochten zij zich inschrijven ten behoeve van het castingmodellen bestand. Enkele kandidaten zijn reeds geboekt voor leuke commerciële klussen.

 

 

 

 

 

Ook maakte wij deel uit  van de liefste wens van Marit van Rooyen. In opdracht van Make a Wish Nederland organiseerde wij voor Marit en haar familie & vrienden een heuse modeshow. Een waardevol non-profit project waarbij enkele van onze modellen vrijwillig backstage meewerkte met kleden en regie. Wij danken hiervoor de medewerking van onze partners en modellen. EL-EEF Rotterdam, H&M Rotterdam, Coolcat Rotterdam, RMS Dance Events, Syncrewnized Dance, X10C Photography , Club Cinema Rotterdam, Jivan Arazzi Presentation, Lisa Somers backstage. 


Onze modellen werkte outdoor te Eindhoven centrum middels een Street promo voor Valencia Tourism Group. Middels een opvallende space-bike en met veel enthousiasme creerde zij een beleving waar geen voorbijganger aan wist te ontsnappen.

 

 

 


New York New Yok

Ons model Estrella verbleef 2 weken in The big city om te werken als  VIP Hosstess

Zomerstop
Om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen hebben wij vakantie in de maand Augustus.... Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!!

 

SHOWTIME

Onze modellen zijn tevens te zien in de volgende exclusieve fashionshows;
16 september : Fashion Show Quint
24 september:  Fashion Show Ritmo Studio's
25 september : Fashion Show Chateau de la Motte
19 september : Ibiza Fashion event
26 september : Fashion Show winkelcentrum de Biggelaar
26 september : Fashion Show Magnifico

 

 

 

 

 

 

 

Onze lynneke aanwezig bij Offshore Energy te RAI Amsterdam!

Onze micheal op de foto voor een poster campagne in de binnenstad van Amsterdam

 

 

 

 

Ons hostessesteam tijdens de Stainless Steel World exhibition fair trade te mecc maastricht. 3 Limburgse modellen voor een hilarische reclamespot samen met Fabrizio voor firma Thetru BV.


 

 

 

 

 

De Glazen Ruimte werd verrijkt met onze Modellen voor hospitality business events

 

 

 


Handmodellen reclamespotje Amsterdam Arena

 


 

 

 

 

Security Delta business hostess service met milou voor golden goose


 

 

 

C&A fotoshoot met fleurance als voetjes model!Een body double job voor een Echte Vermeer videofilm productie van regisseur Rudolf van den Berg. Met tegenspeler Jeroen Spitzenberger


 

 

 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl

reviews

Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa