Beoordeeld met
9.4

Blijf op de hoogte van onze evenementen via Facebook

Werkkleding op maat :) 

Vanaf nu bieden wij naast passend personeel ook bijpassende werkkleding! Van businessuit in huiskleur tot branded blouse of zelfs custom made catsuits geheel in de stijl van de opdrachtgever.

Ons promoteam is dan ook niet te missen tijdens de Igaming supershow. 

 

 

Droomklussen worden werkelijkheid... Ibizamodels zijn een feit! 

Het Ibiza seizoen!!! Je hebt er vast al veel over gehoord of wellicht heb je het zelfs al meegemaakt.... Het eiland waar iedere zomer weer over wordt gepraat; IBIZA

Vanwege ons vaste nieuwe project zenden wij gedurende de zomermaanden wekelijks modellen uit naar Ibiza waar zij in groepsverband zorgen voor hospitalityservice in de meeste luxe clubs van het eiland.

In hun vrije tijd genieten de dames een fijne vakantie...  

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor deze jaarlijks terugkerende summer-job

 

 

 

Midsummer event; Mercado d'Ibiza 2017

Met regelmaat organiseren wij hippymarkten icm entourage, modellen 7 modeshows

Bezoek het fotoalbum voor een impressie van hoe wij dit doen

 

 

Tv productie: We komen op de buis...

Vanaf nu is Models Included benoemd tot official partner van het nieuwe TV programma Miss and Mr. Sport & Fashion. Onze database gaat de strijd met elkaar aan...

Tijdens 8 afleveringen gaan wij op zoek naar het nieuwe sport&fashion model van het jaar; Miss and Mister Sport& Fashion 2017.

Broadcasting en hosting van de grand final zal plaats vinden op een van de mooiste stukjes aarde!! Wil jij up to date blijven?! Volg ons project via facebook en/ of youtube.

 

Wij maken dromen waar!

Voor Marit organiseerde wij een geweldige "model voor één dag" beleving. In samenwerking met make a wish nederland en met de hulp van fotograaf Chris Lans gaven  wij kleine Marit een dag om nooit te vergeten!!


 

Een nieuw jasje!!

Vanwege de Internationaal groei, hebben wij vanaf 2016 onze naam opnieuw vorm gegeven en geregistreerd als officieel merk. Met veel trots presenteren wij ons nieuwe beeldmerk:

                                                            

Nieuw onderdeel

Omdat wij steeds meer entertainment gerichte klanten krijgen hebben wij een nieuwe landigspage opgericht!! Danceagency is een samenwerkings initatief  van Models Included en Glamorous entartainment en verzorgd Entertainment personeel, dansacts, hospitality in themakostuums, Champagnemeisjes, Candygirls en opvallende flyerteams. Door middel van de handgemaakte unieke kostuum en styling afdeling zijn wij in staat om ieder event een unieke menselijke toevoeging te geven! Let us dance.....

Onze Fleurance op gesprek bij Paul de Leeuw!

Omdat Fleurance al jaren lang ervaring heeft als High Fashion model en nu actief is in de commerciele modellenindustrie weet zij als geen ander te vertellen wat zoal nog meer mogelijk als je graag werkt als model. High Fashion is niet meeer de enige modellen industrie en zo werkte Fleurance onder andere als Voet& Handmodel. Om dit onderwerp te bespreken werd zij uitgenodigd bij Paul de Leeuw aan de tafel van Kun je het al Zien!!

Bekijk hier de aflevering

 

Brand People Agency!

Ons moederbedrijf Brand People is eindelijk Online!!!

 

Model opleiding KICKSTART FORMULE

We zijn gestart met de lancering van een nieuwe modelopleiding website puur gericht op de training, lessen en cursus kant van onze modellenbureau. Model worden? Bekijk de website dan eens want allround model van fotomodel tot en met mannequin / catwalkmodel kan via www.modelopleidingen.nl

Events

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 84 8720422
info@models-inc-int.nl