Make-up artist boeken? Models Inc Int! 

Bent u op zoek naar een professionele make-up artist die modellen kan voorzien van een schitterende make-up? Dan kan Models Inc. Int. u helpen. Wij beschikken namelijk niet alleen over een netwerk met modellen, maar we hebben ook een aantal professionele make-up artists in ons bestand. Onze MUA's hebben reeds vele jaren ervaring met make-up, en dan speciaal gericht op evenementen zoals fotoshoots en modeshows.

MUA's inhuren met veel ervaring 

Doordat onze make-up artists over veel werkervaring beschikken, kunnen zij u bijstaan met het creëren van de door u gewenste look. Bij elke stijl weten zij de juiste make-up te creëren, waardoor er een echte unieke look ontstaat die precies bij uw wensen aansluit. Onze MUA's zorgen er zelf voor dat ze hun make-up artikelen meenemen, zowel kwasten en sponsjes als oogschaduw, lipstick, blush en alle overige zaken die noodzakelijk zijn om een schitterende look te maken. U hoeft dus nergens voor te zorgen. Een make-up artist inhuren doet u eenvoudig via Models Inc Int. Vul het contactformulier in voor meer informatie en onze scherpe tarieven. 

Waar kunt u onze Make-up artists inzetten? 

Wilt u uw bedrijf of producten graag op een professionele wijze promoten? Wilt u uw kledingwinkel of haarsalon in het zonnetje zetten met een heuse catwalkshow? Of worden er professionele foto's gemaakt en wilt u dat iedereen er op zijn mooist uit ziet? Een make-up artist inhuren doet u eenvoudig via Models Inc. Int. Wilt u het complete pakket, inclusief modellen, hairstylist én fotograaf? Ook dat is mogelijk. We ontzorgen u volledig! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent MUA inhuren / Make-up artist boeken? Stuur een e-mail naar info@models-inc-int.nl of bel ons op +31 84 8720422. 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa