Beoordeeld met
9.4

We geven onze startende modellen de mogelijkheid tot een goede voorbereiding en start-up training. Modellen, zónder ervaring, krijgen bij ons passende hulp en persoonlijke aandacht, om te groeien tot professioneel zelfstandig allround model. Wij beschermen jonge modellen die hun weg willen vinden in de modellenwereld. Door middel van training,opleiding en ondersteuning begeleiden wij hen en besteden we extra aandacht aan het feit dat het model nog geen ervaring heeft. We bouwen deze ervaring samen op tot het niveau van een zelfstandig (allround) commercieel talent. Een start-up traject duurt tussen de 12 en 24 maanden naar gelang de inzet- en beschikbaarheid van het startende model. Wij bieden daarom de mogelijkheid tot het volgen van de start-up training en geven wij cameratraining tijdens het aanmaken van een portfolio. Zodoende kunnen startende modellen zo snel mogelijk aan de slag met het opbouwen van een professioneel en veelzijdig portfolio.

Wil je model worden?

Modellenwerk is een vak! De professionals in de modellenwereld zijn het daar absoluut over eens. Wil jij model worden dan helpen wij je graag op weg.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 84 8720422
info@models-inc-int.nl