Promotion

Indien u een extra handje hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een campagne of reclamedoel denkt ons team graag met u mee. Onze modellen en promoters zijn inzetbaar ten behoeve van promotionele activiteiten, reclame op straat en werkt graag mee tijdens beurzen, congressen en evenementen. Onze Promotiemedewerkers zijn  op aanvraag beschikbaar voor alle event locaties verdeeld over Europa. Deelnemende landen: Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Groot Brittannië, Frankrijk,, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland.

We zijn ervan overtuigd dat de inzet van fieldmarketing acties een dienst of product naar een grotere markt kunnen brengen. Deze medewerkers hebben immers het langst de tijd om in contact te staan met uw klanten. Naast de persoonlijke aanpak van het team zijn zij ook een visitekaartje voor het bedrijf. Models Included is in staat om deze medewerkers te stylen in uw eigen huisstijl. Zodoende behouden zij de identiteit van het bedrijf, evenement of product. Dit bereiken wij door het team te kleden op basis van bijpassende outfits welke wij graag voor u combineren en/of bestellen via onze styling afdeling. Uiteraard bespreken we op voorhand samen de voorkeuren voor een bepaalde kleur, thema of stijl. Indien u uw logo graag terug ziet op de werkkleding vraag ons dan om een gratis simulatie.

Bent u op zoek naar promoters, dan nemen wij graag persoonlijk contact op voor het bespreken van uw wensen en details. Vul het contactformulier in om zsm door ons gebeld te worden.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa