Catwalk workshop/Model workshop voor groepen

Wilt u een leuk teamuitje of bedrijfsfeestje organiseren? Heeft u een vrijgezellenfeestje en wilt u de aanstaande bruid en uzelf als een echte Victoria Secret model laten voelen? Models Inc Int kunt u hierbij helpen! Wij organiseren de leukste catwalk workshops/ model workshops die uitermate geschikt zijn voor groepen vrouwen. Deze workshops zijn niet alleen leuk om te doen, maar hebben ook een aantal andere voordelen. U krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen, u komt zelfverzekerder over en uw houding wordt verbeterd. Plus een echte diva uitstraling hebben en van uzelf zeker zijn is nog nooit zo makkelijk geweest! Deze workshops zijn ideaal om een dagje gezellig samen met uw vriendinnen of collega's door te brengen.

Kies uw eigen thema

De model workshop kan volledig naar uw wens worden ingevuld. Jullie kunnen kiezen uit catwalk workshops, waarbij jullie leren catwalk lopen als echte modellen. Het is ook mogelijk om de catwalk workshop uit te breiden door diverse opties als professionele fotoshoot en mooie visagie.  Hierbij krijgen jullie aanwijzingen over hoe je het beste kunt poseren en adviezen over hoe je jezelf het beste kunt opmaken. Bij Models Inc wordt aan iedereen evenveel aandacht besteed. Het is ook mogelijk voor de deelnemers om setjes kleding in hetzelfde thema of dezelfde kleuren mee te nemen. Zo kan iedereen bijvoorbeeld kiezen voor een cocktail jurkje of Sex and the City stijl.

Een onvergetelijke middag voor iedereen

Onze catwalk workshop ziet als volgend eruit. Als eerst krijgen alle deelnemers een introductie over hoe ze zichzelf het beste kunnen presteren. Vervolgens krijgen jullie uitleg over lichaamshouding gevolgd met een catwalk training.  Als afsluiting lopen jullie met zijn allen een glamour modeshow. Tijdens deze workshop is er ook een mogelijkheid om foto's van jullie te laten maken door een professionele fotograaf. De gemaakte foto's kunnen jullie dan digitaal ontvangen en hebben jullie als groep een leuk aandenken aan deze gezellige dag!

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa