Beoordeeld met
9.4

Uw dochter is bijna jarig en u wilt voor haar een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Bij Models Inc Int is dit mogelijk! Wij kunnen voor de jarige en haar kleine gasten een uniek en gezellig modeshow kinderfeestje organiseren. Dit is uiteraard de droom van ieder meisje, want wie wilt nou niet voor een dag een echt modelletje zijn? Tijdens dit  modeshow kinderfeestje leren kid's hoe ze zich op de catwalk dienen te bewegen. Ze zullen zich dus als echte modellen voelen. Dit is niet alleen leerzaam voor de kinderen, maar ook ontzettend veel pret! Denk hierbij aan alle fun, die de kids zullen beleven bijvoorbeeld alleen al bij het doorpassen van de kleding. Wij garanderen u dat de jarige en haar kleine gasten deze catwalk party nooit zullen vergeten!

Een onvergetelijk modellen feestje

Een modeshow kinderfeestje is opgebouwd in diverse onderdelen en zal x uren duren. Als eerst worden de kinderen feestelijk ontvangen en krijgen ze allemaal iets lekkers te snoepen en te drinken. Als ze eenmaal in de stemming zijn, is het tijd voor het echte modellenwerk. Ons professionele team gaat ze een modellen loopje leren op de catwalk. Vervolgens gaat het leukste gedeelte van het modeshow kinderfeestje beginnen: de catwalk show! Er is ook een mogelijkheid om voor visagie te kiezen. Alle kid's krijgen dan een beetje make-up op. Tijdens deze modeshow zullen alle kid's een voor een op leuk muziekje op de catwalk lopen en hun modellen momentje beleven. Uiteraard zijn alle ouders welkom om te komen kijken.

Leg deze speciale dag professioneel in beeld vast

Wilt u tijdens dit kinderfeestje alle gebeurtenissen professioneel in beeld vastleggen? Dan is er natuurlijk een mogelijkheid om een professioneel fotograaf in te huren. Deze zal geweldige foto's maken van alle kinderen tijdens de voorbereidingen en de catwalk party. Ieder kind mag ook apart op de foto en er wordt uiteraard op het einde van de catwalk show een groepsfoto gemaakt.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl