Een modeshow kinderfeestje

Uw dochter is bijna jarig en u wilt voor haar een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Bij Models Inc Int is dit mogelijk! Wij kunnen voor de jarige en haar kleine gasten een uniek en gezellig modeshow kinderfeestje organiseren. Dit is uiteraard de droom van ieder meisje, want wie wilt nou niet voor een dag een echt modelletje zijn? Tijdens dit  modeshow kinderfeestje leren kid's hoe ze zich op de catwalk dienen te bewegen. Ze zullen zich dus als echte modellen voelen. Dit is niet alleen leerzaam voor de kinderen, maar ook ontzettend veel pret! Denk hierbij aan alle fun, die de kids zullen beleven bijvoorbeeld alleen al bij het doorpassen van de kleding. Wij garanderen u dat de jarige en haar kleine gasten deze catwalk party nooit zullen vergeten!

Een onvergetelijk modellen feestje

Een modeshow kinderfeestje is opgebouwd in diverse onderdelen en zal x uren duren. Als eerst worden de kinderen feestelijk ontvangen en krijgen ze allemaal iets lekkers te snoepen en te drinken. Als ze eenmaal in de stemming zijn, is het tijd voor het echte modellenwerk. Ons professionele team gaat ze een modellen loopje leren op de catwalk. Vervolgens gaat het leukste gedeelte van het modeshow kinderfeestje beginnen: de catwalk show! Er is ook een mogelijkheid om voor visagie te kiezen. Alle kid's krijgen dan een beetje make-up op. Tijdens deze modeshow zullen alle kid's een voor een op leuk muziekje op de catwalk lopen en hun modellen momentje beleven. Uiteraard zijn alle ouders welkom om te komen kijken.

Leg deze speciale dag professioneel in beeld vast

Wilt u tijdens dit kinderfeestje alle gebeurtenissen professioneel in beeld vastleggen? Dan is er natuurlijk een mogelijkheid om een professioneel fotograaf in te huren. Deze zal geweldige foto's maken van alle kinderen tijdens de voorbereidingen en de catwalk party. Ieder kind mag ook apart op de foto en er wordt uiteraard op het einde van de catwalk show een groepsfoto gemaakt.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa