Autosalon Hostessen

Autosalon hostessen presenteren naast de auto's in op maat gemaakte werkkleding. Bezoekers van autobeurzen komen naar de nieuwste automodellen kijken. Zij willen erin zitten en ermee op de foto. Een mooie autosalon hostess mag dan niet ontbreken om bezoeker te begeleiden en beschadigingen te helpen voorkomen.

Bent u op zoek naar een autosalonhostess?

Hostessen voor uw beurs stand of in uw autosalon leveren wij op maat.Neem vrijblijvend contact met ons op wij denken graag mee in uw concept en werken uw wensen uit tot  in de details.

Werken als autosalon hostess!

Heb je een passie voor auto en wil je werken als entertainment hostess in een autosalon of tijdens een autobeurs of racing event? Meld je vrijblijven aan ons contactformulier of via de inschrijfpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa