Champagne hostesses

Champagne Hostessen zijn modellen in, op maat te realiseren werkkleding. Champagne hostessen wachten uw bezoekers op bij entréé met een glaasje bubbels. Champagne bij de ingang van een evenement zorgen voor een hartelijk welkom!

Wil jij graag werken als champagne hostess?

Lijkt het je leuk om bezoekers van een event met champagne welkom te heten? Ia een bijbaantje als entertainment hostess echt iets voor jou!! laat het ons weten via het contactformulier.

Hostessen nodig?!

Bent u op zoek naar hostessen, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en vertel ons wat u zoekt. Wij maken graag een offerte voor u op. Stuur ons uw vragen via de contactpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa