Gastheer

Of je nu op zoek bent naar een gastheer voor een beurs of een ander evenement: bij Models INC International NL ben je aan het juiste adres. Bij ons kun je een gastheer voor iedere gelegenheid huren.

Soorten gastheren

De gastheren van Models INC International NL kunnen voor verschillende evenementen ingehuurd worden. Zo hebben wij VIP gastheren, die zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheersen, maar ook voor speciale gastheren als presentator van bijvoorbeeld een modeshow kun je bij ons terecht. Daarnaast is het bij Models INC Int. Nederland ook mogelijk om een gastheer voor familiegelegenheden in te huren. Wil je meer weten over welke gastheren je bij ons kunt boeken? Kijk dan hier. Mocht het zo zijn dat je persoonlijke wensen hebt die niet op onze site vermeld zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Gastheer boeken bij Models INC International NL

Wanneer je een gastheer inhuurt, dan wil je natuurlijk iemand die professioneel overkomt. Zij kunnen namelijk jouw feest of evenement tot een succes of flop maken. Daarom selecteert Models INC International NL zijn gastheren met zorg. Een representatief uiterlijk en een goede uitstraling vinden wij dan ook zeer belangrijk. Ook klantvriendelijkheid houden wij hoog in het vaandel. Daarnaast worden onze gastheren opgeleid om een goede indruk op jouw gasten te maken. Wil je meer weten over het inhuren van een gastheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een intake gesprek.

Werken als gastheer bij Models INC-Int NL

Wil je werken als  gastheer bij Models INC International NL? Schrijf je dan gelijk in via inschrijven of het contactformulier.
 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa