Beoordeeld met
9.4

Of je nu op zoek bent naar een gastheer voor een beurs of een ander evenement: bij Models INC International NL ben je aan het juiste adres. Bij ons kun je een gastheer voor iedere gelegenheid huren.

Soorten gastheren

De gastheren van Models INC International NL kunnen voor verschillende evenementen ingehuurd worden. Zo hebben wij VIP gastheren, die zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheersen, maar ook voor speciale gastheren als presentator van bijvoorbeeld een modeshow kun je bij ons terecht. Daarnaast is het bij Models INC Int. Nederland ook mogelijk om een gastheer voor familiegelegenheden in te huren. Wil je meer weten over welke gastheren je bij ons kunt boeken? Kijk dan hier. Mocht het zo zijn dat je persoonlijke wensen hebt die niet op onze site vermeld zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Gastheer boeken bij Models INC International NL

Wanneer je een gastheer inhuurt, dan wil je natuurlijk iemand die professioneel overkomt. Zij kunnen namelijk jouw feest of evenement tot een succes of flop maken. Daarom selecteert Models INC International NL zijn gastheren met zorg. Een representatief uiterlijk en een goede uitstraling vinden wij dan ook zeer belangrijk. Ook klantvriendelijkheid houden wij hoog in het vaandel. Daarnaast worden onze gastheren opgeleid om een goede indruk op jouw gasten te maken. Wil je meer weten over het inhuren van een gastheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een intake gesprek.

Werken als gastheer bij Models INC-Int NL

Wil je werken als  gastheer bij Models INC International NL? Schrijf je dan gelijk in via inschrijven of het contactformulier.
 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl