Fruit Hostess

Deze entertainment hostessen voorzien de bezoekers van uw evenement van lekker en gezond fruit. Denk hierbij aan een beautybeurs of ladiesnight. Fruit is een basis substantie voor veel bekende verzorgingsproducten.Fruit hosetssen zij een extra gezond presentje voor uw bezoekers en zijn gekleed in een leuk opvallend kleurrijk kostuum. De kostuums van de entertainmenthostessen Passen wij aan, op de wens van de klant. Denk aan kleur en uitvoering van de stijl maar zelfs uw eigen beeldmerk op het kostuum is mogelijk via onze pagina kostuums op maat.

Wil jij werken als entertainment hostess?

Heb jij een frisse en fruitige uitstraling en wil jij ook werken als fruit hostess? Laat het ons weten via het inschrijfsysteem.

Op zoek naar gezonde fruit hostesses?!

Als uw organisatie wil aangeven hoe gezond een bezoekje is aan de stand of evenement is.... dan zijn fruithostessen de oplossing! Wij delen graag onze ideeen, vraag ons vrijblijvend om informatie via de contactpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa