Beoordeeld met
9.4

Onze entertainment hostesses beschikken over een specifiek entertainment talent. Zij zijn stijlvol en zakelijk gekleed en vermaken uw gasten met een spontaan praatje. De  verschillende soorten entertainment hostessen verwelkomen uw gasten met een drankje van het huis of lopen rond met hapjes. Entertainment modellen zijn damesmodellen met allure en een spontane babbel en zijn ook inzetbaar op race circuits om te sampelen of tijdens autobeurzen. Zo presenteren  Entertainment hostessen bijvoorbeeld in uw autosalon, de nieuwste modellen van auto's tijdens een feestelijke opening of actiedag.

Zoekt u entertainment Hostessen?

kijk dan even naar de soorten en de maten of neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

  • candy hostess
  • Fruit hostess
  • Racing hostess
  • Autosalon hostess
  • Champagne hostess

Werken als Entertainment Hostess?

Ben je spontaan genoeg om te babbelen met vreemde bezoekers van een beurs of event en lijkt het je leuk om een bijbaantje te hebben als entertainment hostess? Meld je aan via inschrijven of vul het contactformulier in. Wij zullen spoedig contact met je opnemen voor een persoonlijke kennismaking met ons bureau.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl