Hostessbureau Models Included

Bent u op zoek naar een professioneel hostess bureau? Voor hostesses, gastvrouwen, flyerteams en promotiedames is Models Inc. Int. hét bureau voor ieder evenement in Nederland! Door het grote aantal professionele dames en heren, verspreid over heel Nederland, kunnen wij als hostessbureau ook u van dienst zijn. Models Inc. Int. biedt hostesses of hosts in uw eigen regio aan. Zoekt u nog een specifiek kledingstuk of accessoires voor hostesses of hosts tijdens uw evenement? Dan is Models Inc. Int. bereid om deze taak geheel van u over te nemen.

Meer dan alleen een verschijning

Wanneer u een hostess of host wilt inzetten bent u niet alleen op zoek naar een mooie verschijning, maar vooral op zoek naar iemand die uw bedrijf op een professionele wijze kan vertegenwoordigen. Een hostess of host wordt bijvoorbeeld ingezet op een beurs, congres, bedrijfsfeest of ander soort evenement. Het inschakelen van een hostess of host vraagt specialistische kennis, ervaring en een goed netwerk. Hostessbureau Models Inc. Int. is uw juiste partner en biedt u graag professionele hostesses en hosts aan.

Verschillende hostesses en hosts

Ons hostess bureau Models Inc. Int besteedt veel aandacht aan de opleiding, selectie en begeleiding van onze hostesses en hosts. Wij werken met een landelijk bestand van zowel dames als heren van verschillende leeftijdscategorieën. U heeft bij ons dus de mogelijkheid om een hostess of host te selecteren die geheel bij uw product en organisatie past. 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons hostessbureau en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Models Inc. Int. staat graag voor u klaar. 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa