Beoordeeld met
9.4

De Vip hostessen zijn speciaal. Zij beheersen de Nederlandse en de Engelse taal. Vip hostessen hebben een goed opleidingsniveau, of bezitten een ruime ervaring in marketing en sales. Vip Hostessen zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld het verstrekken van productinformatie en doen daarbij ook aan sampling of tasting. Denk hierbij aan het uitdelen van proefmonsters ook wel samples genoemd en het laten proeven van de nieuwste culinaire hoogstandjes. 

Wil jij werken als Vip hostess?

Ben jij HBO afgestudeerd en lijkt het je leuk om als Vip hostess te werken? Meld je dan bij ons aan!! of doe de casting online, Wij zijn continu op zoek naar professionele Vip hostessen.

Op zoek naar Vip hostessen

Bent u op zoek naar professhionele Vip hostessen, laat het ons weten dan nemen wij spoedig contact met u op voor het bespreken van alle mogelijkheden.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl