Vip Hostessen

De Vip hostessen zijn speciaal. Zij beheersen de Nederlandse en de Engelse taal. Vip hostessen hebben een goed opleidingsniveau, of bezitten een ruime ervaring in marketing en sales. Vip Hostessen zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld het verstrekken van productinformatie en doen daarbij ook aan sampling of tasting. Denk hierbij aan het uitdelen van proefmonsters ook wel samples genoemd en het laten proeven van de nieuwste culinaire hoogstandjes. 

Wil jij werken als Vip hostess?

Ben jij HBO afgestudeerd en lijkt het je leuk om als Vip hostess te werken? Meld je dan bij ons aan!! of doe de casting online, Wij zijn continu op zoek naar professionele Vip hostessen.

Op zoek naar Vip hostessen

Bent u op zoek naar professhionele Vip hostessen, laat het ons weten dan nemen wij spoedig contact met u op voor het bespreken van alle mogelijkheden.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa