Beoordeeld met
9.4

Een hospitality hostess kan bij verschillende gelegenheden ingezet worden. Denk dan bijvoorbeeld aan het ontvangen, begeleiden en informeren van gasten, maar dit is niet het enige waar je hospitality hostesses of hosts voor kunt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld je producten, diensten of je bedrijf promoten, dan kun je hier ook hostesses voor gebruiken. De modellen van Models INC International NL kunnen als hospitality hostess geboekt worden. Voor meer informatie over het  inhuren van onze modellen, kun je contact met ons opnemen.

Een hospitality hostess bij Models INC International NL

De modellen van Models INC-Int NL kunnen ook als hospitality hostess of host ingehuurd worden. Bij ons krijgt ieder model een professionele training over hoe ze met bezoekers van een evenement moeten omgaan. Daarnaast vinden wij een representatief uiterlijk ook belangrijk. Het is bij Models INC International NL daarom ook mogelijk visagisten en hairstylisten te boeken, die het haar en de make-up van de hostesses verzorgen. Ook regelen wij de kleding van de hostesses. Of je nu wil dat de gastvrouwen een mantelpakje dragen of een shirt met een bedrijfslogo: bij Models INC International NL is alles mogelijk. Ben je op zoek naar een hospitality hostess? Kijk gelijk welke hostesses je bij Models INC International NL kunt boeken.

Word een hospitality hostess bij Models INC-Int NL

Is met mensen werken echt jou ding? En vind je het leuk om op verschillende evenementen te werken? Schrijf je dan nu in als hospitality hostess bij Models INC International NL. Dit kan via inschrijven.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl