Beoordeeld met
9.4

Een hospitality team is een visitekaartje voor uw bedrijf en kan de opdrachtgever ontzorgen. Ze staan klaar om bezoekers, sprekers en artiesten te ontvangen, houden uw draaiboek in de gaten zorgen voor ondersteuning in de stand om bijvoorbeeld ad hoc problemen op te lossen en zorg te dragen voor een warm welkom. Ons personeel spreekt Nederlands en Engels en tevens zijn er vele andere talen mogelijk op aanvraag. Het personeel is voorzien van basic werkkleding waarvoor wij  géén extra kosten in rekening brengen. Al onze hospitality medewerkers zijn getraind in een klantvriendelijke benadering en een servicegerichte werkhouding. Belangrijker nog vinden we dat de hospitality service nuttige informatie oplevert. De medewerkers kunnen feedback geven over de verwachtingen en tevredenheid van uw bezoekers, en zorgen voor het extra stukje menselijke toegevoegde waarde van het evenement en/of de producten van een opdrachtgever.

Heeft u hospitality medewerking nodig tijdens uw beurs of evenement vraag ons dan om een vrijblijvende offerte.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl