Modellenbureau Eindhoven

Ben je op zoek naar een modellenbureau in Eindhoven? Models Inc Int is gevestigd in Limburg, maar we zijn ook werkzaam in de regio Eindhoven. Het modellenbureau biedt diverse diensten en workshops aan.

Models Inc Int

De eigenaresse van Models Inc Int is zelf al jaren actief in de modellenwereld waar ze veel ervaring op heeft kunnen doen qua modellenwerk en alles wat erbij komt kijken. Models Inc Int is een boekingskantoor en modelmanagement, we koppelen het best bijpassende model aan de opdrachtgever. Hierdoor kunnen modellen zich veel administratie- en communicatiewerk besparen.
Tevens biedt het modellenbureau diensten aan als: catwalk opleiding, modellen opleiding, styling, photoshoots, catwalkshows en diensten voor promotie en evenementen. Wanneer je een model opleiding bij Models Inc Int hebt gevolgd, kun je deelnemen aan een van hun try-out Shows. Tijdens deze try-out shows ervaar je het echte modellenwereld en loop je een catwalk show.
Models Inc Int heeft verschillende soorten modellen en hostesses in hun modellenbestand. Hierbij kan worden gedacht aan fashion-, catwalk-, speciale-, mannelijke- en promotiemodellen en nog veel meer. Verder biedt het modellenbureau diverse workshops aan: visagie workshop, buitenlandse workshop, modeshow kinderfeestje en catwalk workshop voor groepen. Bij Models Inc Int kunnen de opdrachtgevers ook terecht voor professionele modellen die producten, kleding, evenementen en dergelijke kunnen promoten.

Makkelijk en kosteloos inschrijven

Heb je altijd al gedroomd om een model te worden, grijp dan snel je kans. Het modellenwerk is nu binnen je handbereik! Models Inc Int is het modellenbureau dat  in Eindhoven en omstreken op zoek naar modellen is. Je hoeft niet perse maatje 34 te hebben om bij Models Inc Int een model te kunnen worden. Verschillende soorten modellen zowel startende als gevorderde modellen zijn bij hun van harte welkom.
Geef je snel op of doe online casting. Je kunt je makkelijk en kosteloos inschrijven bij dit modellenbureau via het aanmeldingsformulier.
 

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa