Beoordeeld met
9.4

Heb jij altijd al model willen worden of ben je nog op zoek naar een modellenbureau in Groningen? Dan kunnen wij jou verder helpen. Models Included is een commercieel modellenbureau gelegen in Limburg, maar kent geen grenzen als het om modellenwerk gaat. Daarom zijn wij actief door het hele land en zo ook met onze modellen in Groningen. Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Models Included helpt je graag verder.

Models Included helpt beginnende leden op weg naar succes 

Models Included organiseert workshops om beginnende modellen uit Groningen te trainen en op te leiden tot een commercieel model. Mede hierdoor kunnen wij onze diensten aanleveren en zo ook de kwaliteit van onze modellen waarborgen. Als modellenbureau zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten. Dus droom jij van een carrière als model? Ook jij kan gescout worden voor modellenwerk in Groningen! Op basis van een setcard productie helpt Models Included beginnende leden op weg om model te worden en dromen waar te maken. 

Diverse soorten modellen 

Modellenbureau Models Included biedt een grote variatie aan zowel mannelijke als vrouwelijke modellen uit Groningen van alle leeftijden. Wij zijn verantwoordelijk voor fotoshootproducties en fashionopdrachten, maar onze modellen uit Groningen worden veelal ook gevraagd om te werken als model op circuits of voor promotieacties in de stad.

Wij zoeken jou!

Wil jij model worden of ben je juist op zoek naar een modellenbureau in Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou op weg naar succes. 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl