Beoordeeld met
9.4

Models Inc Int is een professioneel modellenbureau in Nederland. Models Inc Internationaal Nederland is een jong maar ervaren en dynamisch team. Bij dit modellenbureau staan kwaliteit, klasse en professionele begeleiding centraal. Iedereen krijgt een mogelijkheid om zich in te schrijven, online casting te doen of een opleiding te volgen.

Diverse diensten van Models Inc Internationaal

Startende modellen kunnen bij Models Inc Int een opleiding volgen om zelfvertrouwen op te bouwen, catwalk  te leren lopen en zichzelf leren te presteren. Verder kunnen modellen een catwalk opleiding, visagie workshop of opleiding in diverse soorten modellen (denk hierbij aan fotomodel of catwalk model) bij Models Inc Int volgen. Gevorderde modellen kunnen hun portfolio uitbreiden door deel te nemen aan diverse opdrachten, die Models Inc Int aanbiedt. Om de startende modellen het echte modellenwerk te laten ervaren, biedt het modellenbureau try-out shows en Fashion Class.  Na de eerste training kunnen modellen al deelnemen aan een van deze shows. Hierdoor ervaren ze het echte modellenwerk, modewereld en lopen ze catwalk modeshows. De opdrachtgevers kunnen bij Models Inc Int ook terecht. Het modellenbureau biedt diverse soorten modellen en hostesses om diverse producten, kledingcollecties of evenement van de opdrahtgevers onder de aandacht te brengen, te showen of te promoten.

Wil je graag een model worden?

Is modellenwerk altijd al je droom geweest? Ben je fotogeniek en spontaan? Geef je dan snel op bij Models Inc Internationaal of doe de online casting. Iedereen is welkom bij Models Inc Int! Het inschrijven voor dit modellenbureau is makkelijk en kosteloos en je hoeft niet perse maatje 34 te hebben. Models Int Int is nog op zoek naar diverse soorten modellen zowel vrouwen, mannen als kinderen. Tevens maakt Models Inc Int geen gebruik van exclusiviteitscontract en kunnen modellen zich dus bij meerdere bureau's inschrijven.

 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl