Beoordeeld met
9.4

Wil jij je graag inschrijven als model of ben je nog op zoek naar een modellenbureau in Drenthe en omgeving? Models Included is een commercieel modellenbureau dat modellen graag verder helpt. Ons hoofdkantoor is gelegen in Limburg, maar wij zijn actief in iedere regio van Nederland. Op basis van een setcard productie helpt Models Included potentiële modellen op weg om model te worden in Drenthe. Ben je geïnteresseerd in een modellencarrière en wil je je graag inschrijven? Models Included helpt jou graag je doel te bereiken.

Opdrachten & evenementen 

Naast fotoshootproducties en fashionopdrachten worden modellen van Models Included ook gevraagd om te werken op circuits en race events. Ons modellenbureau is actief in Drenthe en denkt graag mee om geschikte modellen voor uw opdracht te selecteren.

Diverse workshops voor modellen in Drenthe

Naast het ruime aanbod aan diensten is het voor startende modellen ook mogelijk om deel te nemen aan diverse workshops. Denk hierbij aan workshops als make-up cursussen, catwalk trainingen en fotoshoot workshops. Ons modellenbureau in Drenthe stoomt ook startende modellen met een professioneel portfolio klaar tot een ervaren model. 

Ook voor extra services en diensten om evenementen en venues te voorzien van de meest geschikte concepten kan modellenbureau Models Included visagisten, fotografen en kleding op maat leveren in Drenthe. 

Word jij ons nieuwe model?

Models Included is altijd op zoek naar enthousiaste en spontane modellen in Drenthe en de rest van Nederland. Dus wil jij al heel lang model worden of ben je juist op zoek naar een modellenbureau in Drenthe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl