Beoordeeld met
9.4

De roots van Models Inc International liggen in Limburg. Zodoende fungeren wij graag als modellenbureau in Heerlen. Anders dan andere modellenbureaus, waarvoor je vanuit Limburg toch vaak verre reizen moet maken zoals naar Amsterdam en soms zelfs naar het buitenland. Wanneer je een evenement in Heerlen organiseert dan wil je het liefste ook modellen uit die regio, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vergoedingen van die verre reizen.

Uniek bij Models Inc: online casting bureau

In tegenstelling tot veel andere modellenbureaus gaat Models Inc mee met de tijd. Wij maken uitgebreid gebruik van nieuwe technologieën waardoor we online al als casting bureau functioneren. Aanmelden als model gaat bij ons gratis online, het enige wat we nodig hebben is een digitale foto. Ook als je modellen zoekt kun je online contact opnemen met ons casting bureau. Vul het contactformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 8 uur contact met je op.

De opleidingen van Models Inc International

Ons modellenbureau in Heerlen heeft een unieke dienstverlening. Bij andere modellenbureaus worden vaak weinig opleidingsmogelijkheden geboden, terwijl dat juist is waar Models Inc op inzet! Het casting bureau beoordeeld eerst of je in aanmerking komt om model te worden. Daarna gaat alles erom om jou zo goed mogelijk te trainen en op te leiden als model. Wanneer je modellen van ons modellenbureau te Heerlen inhuurt voor je evenement ben je er dus van verzekerd dat er professionele, goed opgeleide modellen verschijnen. Onze modellen worden zelfs getraind voor verschillende soorten evenementen, zodat zij altijd weten wat ze moeten doen.

Klaar met andere modellenbureaus? Op zoek naar een nieuw casting bureau? Neem dan vandaag nog contact op met Models Inc International!

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl