Modellenbureau Heerlen

De roots van Models Inc International liggen in Limburg. Zodoende fungeren wij graag als modellenbureau in Heerlen. Anders dan andere modellenbureaus, waarvoor je vanuit Limburg toch vaak verre reizen moet maken zoals naar Amsterdam en soms zelfs naar het buitenland. Wanneer je een evenement in Heerlen organiseert dan wil je het liefste ook modellen uit die regio, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vergoedingen van die verre reizen.

Uniek bij Models Inc: online casting bureau

In tegenstelling tot veel andere modellenbureaus gaat Models Inc mee met de tijd. Wij maken uitgebreid gebruik van nieuwe technologieën waardoor we online al als casting bureau functioneren. Aanmelden als model gaat bij ons gratis online, het enige wat we nodig hebben is een digitale foto. Ook als je modellen zoekt kun je online contact opnemen met ons casting bureau. Vul het contactformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 8 uur contact met je op.

De opleidingen van Models Inc International

Ons modellenbureau in Heerlen heeft een unieke dienstverlening. Bij andere modellenbureaus worden vaak weinig opleidingsmogelijkheden geboden, terwijl dat juist is waar Models Inc op inzet! Het casting bureau beoordeeld eerst of je in aanmerking komt om model te worden. Daarna gaat alles erom om jou zo goed mogelijk te trainen en op te leiden als model. Wanneer je modellen van ons modellenbureau te Heerlen inhuurt voor je evenement ben je er dus van verzekerd dat er professionele, goed opgeleide modellen verschijnen. Onze modellen worden zelfs getraind voor verschillende soorten evenementen, zodat zij altijd weten wat ze moeten doen.

Klaar met andere modellenbureaus? Op zoek naar een nieuw casting bureau? Neem dan vandaag nog contact op met Models Inc International!

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa