Beoordeeld met
9.4

Ben je op zoek naar een modellenbureau in Sittard? Stop dan met zoeken, want je hebt het gevonden. Models Inc International is een ervaren en professioneel modellenbureau in de omgeving van Sittard. Wil je model worden? Dan kun je je gratis inschrijven bij ons modellenbureau. Ook wanneer je al model bent en op zoek bent naar modellenwerk kun je je inschrijven. Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar modellen die wij aan ons portfolio kunnen toevoegen. Zoek je juist modellen? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat Models Inc voor jou kan betekenen.

Waarom Models Inc?

Models Inc is gevestigd in Limburg, op een steenworp afstand van Sittard. Je hoeft dus niet helemaal naar Amsterdam te reizen om aan de slag te kunnen bij Models Inc. Bovendien biedt Models Inc een uniek dienstenpakket dat je bij geen ander modellenbureau zult vinden. Wij bieden onder andere de volgende dienstverlening:

  • diverse opleidingen waaronder catwalkopleidingen, visagieworkshops, buitenlandse modellen workshops en een workshops om zelfvertrouwen op te bouwen;
  • het organiseren van evenementen zoals fashionevenementen en verkiezingscampagnes;
  • overige diensten zoals modeshows, fotoshoots, feestjes en styling.

Modellenwerk bij Models Inc is dus zeer veelzijdig en uiteraard kies je zelf wat je wilt doen. Bedrijven, organisaties en evenementen kunnen onze diensten inschakelen voor al hun activiteiten. Wanneer horen we van jou?

Inschrijven modellenbureau Sittard

Contact met Models Inc gaat als volgt: als model kun je je vrijblijvend inschrijven. Aan de hand van jouw aanmelding gaan we kijken of we matchen. Heb je modellen of promotiemeiden nodig voor een evenement of beurs in de buurt van Sittard, bijvoorbeeld in het MECC Maastricht of de Stadsschouwburg in Sittard? Schakel dan Models Inc in om gebruik te maken van al onze diensten.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl