Beoordeeld met
9.4

Models Inc Int is een professioneel modellenbureau (Roermond en omstreken) waar kwaliteit en klasse centraal staan. De eigenaresse van Models Inc Int is sinds 2005 actief in de modellenwereld en heeft zelf veel ervaring kunnen opbouwen.  Ze weet  precies waar modellen op zoek naar zijn en wat ze nodig hebben om een allround model te kunnen worden.

Het modellenbureau voor startende en gevorderde modellen

Models Inc Int begeleidt en beschermt startende modellen, die graag modellenwerk willen doen. Voor gevorderde modellen is het ook mogelijk om bij Models Inc Int aan het werk te gaan en hun portfolio uit te breiden. Models Inc Int biedt verschillende modellen opleidingen aan om de looptechniek onder de knie te krijgen, zelfvertrouwen op te bouwen en aan de houding en gezichtsuitdrukkingen te werken. Om de echte modellenwereld te kunnen ervaren, zijn er voor modellen try-out shows en Fashion Class event. Tijdens deze modeshows lopen modellen op de catwalk en ervaren ze het hele proces van zo'n modeshow, zowel op de catwalk als achter de schermen. Opdrachtgevers, die op zoek zijn naar diverse soorten modellen voor het promoten of showen van diverse producten en diensten, kunnen bij Models Inc Int ook terecht.

Inschrijven voor modellenwerk

Heb je altijd al modellenwerk willen doen? Dan is dit je kans! Woon je in Limburg of in de omgeving, geef je dan snel op! Models Inc Int is een modellenbureau dat op zoek is naar modellen in Limburg en in de omgeving. Zowel vrouwen als mannen zijn bij Models Inc Int welkom om een allround model te worden of hun portfolio uit te breiden. Ben je fotogeniek, gemotiveerd en hou je van mode? Schrijf je makkelijk en kosteloos in bij Models Inc Int. Het modellenbureau maakt geen gebruik van exclusiviteitscontract, dus je bent vrij om jezelf nog bij andere modellenbureaus in te schrijven.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl