Beoordeeld met
9.4

Ben je op zoek naar een modellenbureau in Venlo? Models Inc Int is een jong en dynamisch modellenbureau in Venlo en omstreken. Tevens is het modellenbureau een agency en boekingskantoor, waar modellen zich gratis en makkelijk kunnen inschrijven. Opdrachtgevers kunnen bij Models Inc Int ook terecht voor professionele modellen die inzetbaar zijn voor het showen en promoten van diverse producten, evenementen en kledingcollecties.

Van modellen opleidingen tot workshops en diverse soorten modellen

Bij Models Inc Int krijgen modellen de mogelijkheid om een opleiding te volgen, van catwalk tot fashion model. Tijdens deze opleidingen worden ze professioneel begeleid en getraind om zich volledig tot een allround model te kunnen ontwikkelen.  Het modellenbureau biedt ook diverse workshop aan als visagie workshop, catwalk workshop voor groepen, buitenlandse workshop en catwalk workshop voor kinderfeestjes. Het deelnemen aan deze workshops is zeer amusant en gezellig en tegelijkertijd leerzaam.
Voor de opdrachtgevers heeft Models Inc Int ook veel te bieden. Het modellenbureau biedt naast modellen ook hostessen voor evenementen en beurzen, promogirls, entertainment modellen en modellen voor modeshows en winkelprestaties. Modellen van Model Inc Int zijn professioneel, zelfverzekerd en gemotiveerd.

Droom om een model te worden?

Droom je ervan om een model te worden? Geef je dan snel op bij Models Inc Int! Het modellenbureau is altijd op zoek naar nieuwe gezichten, zowel startende modellen als gevorderde modellen. Het inschrijven voor dit modellenbureau is kosteloos en heel makkelijk, zonder dat je ergens vast aan zit. Iedereen is welkom zowel mannen, vrouwen als kinderen. Je kunt vrijblijvend vragen stellen via contactformulier of  een online casting of inschrijving doen.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl