Modellenbureau Venlo

Ben je op zoek naar een modellenbureau in Venlo? Models Inc Int is een jong en dynamisch modellenbureau in Venlo en omstreken. Tevens is het modellenbureau een agency en boekingskantoor, waar modellen zich gratis en makkelijk kunnen inschrijven. Opdrachtgevers kunnen bij Models Inc Int ook terecht voor professionele modellen die inzetbaar zijn voor het showen en promoten van diverse producten, evenementen en kledingcollecties.

Van modellen opleidingen tot workshops en diverse soorten modellen

Bij Models Inc Int krijgen modellen de mogelijkheid om een opleiding te volgen, van catwalk tot fashion model. Tijdens deze opleidingen worden ze professioneel begeleid en getraind om zich volledig tot een allround model te kunnen ontwikkelen.  Het modellenbureau biedt ook diverse workshop aan als visagie workshop, catwalk workshop voor groepen, buitenlandse workshop en catwalk workshop voor kinderfeestjes. Het deelnemen aan deze workshops is zeer amusant en gezellig en tegelijkertijd leerzaam.
Voor de opdrachtgevers heeft Models Inc Int ook veel te bieden. Het modellenbureau biedt naast modellen ook hostessen voor evenementen en beurzen, promogirls, entertainment modellen en modellen voor modeshows en winkelprestaties. Modellen van Model Inc Int zijn professioneel, zelfverzekerd en gemotiveerd.

Droom om een model te worden?

Droom je ervan om een model te worden? Geef je dan snel op bij Models Inc Int! Het modellenbureau is altijd op zoek naar nieuwe gezichten, zowel startende modellen als gevorderde modellen. Het inschrijven voor dit modellenbureau is kosteloos en heel makkelijk, zonder dat je ergens vast aan zit. Iedereen is welkom zowel mannen, vrouwen als kinderen. Je kunt vrijblijvend vragen stellen via contactformulier of  een online casting of inschrijving doen.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa