Beoordeeld met
9.4

Wil jij je graag als model inschrijven bij een modellenbureau of ben je nog op zoek naar een modellenbureau in Nijmegen? Dan kan Models Included jou verder helpen! Ons modellenbureau is gevestigd in Limburg, maar wij werken ook als modellenbureau in Nijmegen. Models Included staat open voor alle soorten en maten modellen. Dus ben je geïnteresseerd en wil je je graag inschrijven? Wij helpen je graag verder.

Diverse soorten modellen

Models Included is met haar modellenbestand werkzaam op verschillende evenementen door heel Nederland. Het maakt niet uit of je een startend of ervaren model bent: bij ons is iedereen welkom. Om op ieders wens in te kunnen spelen bieden wij een grote variatie aan zowel mannelijke als vrouwelijke modellen uit Nijmegen van verschillende leeftijdscategorieën. Deze commerciële modellen zijn gespecialiseerd in diverse diensten zoals fashion- en catwalk modellen, promoters en hostess services.

Workshops voor startende modellen in Nijmegen

Heb je nog geen ervaring met modellenwerk maar wil je wel graag aan de slag als model? Dan kun je deelnemen aan workshops voor startende modellen in Nijmegen die worden gegeven door professionals van modellenbureau Models Included. Met deze workshops komen wij tot een professioneel portfolio van jou, waarmee je een mooie start  modellenwerk.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over hoe je model kunt worden of over ons modellenbureau? Dan ben je van harte welkom bij ons modellenbureau in Nijmegen of neem vrijblijvend contact met ons op. Models Included helpt jou graag om model te worden in Nijmegen.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl